Reklama

Reklama

Cesta na měsíc

(festivalový název)
  • Panama Ruta de la luna
všechny plakáty

Obsahy(1)

Titův otec, bývalý trenér šampionů v boxu, má problémy se srdcem, ale nechce si vážnost svého stavu přiznat. Rozhodne se, že se svým synem pojede tisíc kilometrů na bowlingový turnaj. Postupně se odhalují jejich dřívější neshody, otcův machismus a neschopnost svého syna podpořit. Cestou přiberou mladou Yadiu, ta rychle vycítí napětí a snaží se ho zmírnit. Když však otec a syn začnou o dívku soupeřit, jejich konflikt se prohloubí. Civilní styl snímku podporuje příběh, který se zaměřuje na analýzu vztahu obou mužů, a přestože se jedná o roadmovie, tvůrci dávají přednost spíše pečlivé kompozici statických záběrů oproti dynamickým pohybům kamery. (Febiofest)

(více)

Recenze (2)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Bohužel asi musím řict že to byl nejhorší film FebioFestu jaký jsem měl možnost vidět. Né že by tam bylo přímo něco strašného, ale spíš se tam vlastně celou dobu vůbec nic zajímavého neděje, nic nezaujme, nepotěší, nezklame..... Prostě takový prázný film. [FebioFest - Cinestar Anděl - 18.3.2013] ()

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Často využívané téma rozdílného pohledu na svět otce a syna (pubertálního otce a předospělého syna), kteří jsou přinuceni spolu trávit čas, filmu místy sice dodává šťávu, ale tím to končí - nejedná se o slabou komedii, ale nevydařené drama, jehož děj a zápletka vázne jako špatně naolejovaný motor modrého žigulíku. ()

Reklama

Reklama