Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tichá melodie střídá nemilostrdný akt boje o usednutí na předsednické křeslo nejvetší a nejmocnejší korejské zločinecké organizace. New World je tichý, plný intrik i zvratů. První polovina slabší, drsná a divák čeká, kam se bude příběh sunout. Osobně bych uvítal, více informací a objasnění děje, z pohledu - co bylo před, ale i tak hodnotím jako velice povedené. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Slovní spojení Korejský thriller už budí celkem respekt a tahle Volavka skřížená s Kmotrem mu ostudu rozhodně nedělá. A i tady se najde pár scének, které možná časem snesou označení kultovní. Ono taky když tvůrcem je scénarista fantastického I saw the devil...Jsem zvědav, kdy můžeme čekat remake. 7/10 ()

Reklama

Philcze 

všechny recenze uživatele

Lahůdková gangsterka bodující jak vynikajícím obsazením, tak skvělými náznaky brutální akce. Zdaleka nejlepší jsou ale docela běžné dialogové scény, kde se zkrátka baví dva chlápci v zapadlým skladišti nebo na fotbalovým stadionu a napětí při nich vystřeluje vzhůru. Škoda, že po mocném gradování ve dvou třetinách ještě následuje pomalejší konkluzivní dvacetiminutovka. I s ní je ale Sinsegye perfektní korejskou žánrovkou. 85% ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Skombinujte Infernal Affairs s The Godfather, dobre premiesajte zanrovou vareskou, ako prilohu dajte vydatnu porciu kimchi a dostanete najlepsiu korejsku gangsterku minimalne od cias Dirty Carnival. Aj ked samotny pribeh nie je originalny, je vsak precizne vystavany a podporeny vybornymi hereckymi vykonmi (Min-sik Choi je tradicne stavka na istotu, ovsem Jeong-min Hwang je pre mna osobne velkym prekvapenim, pretoze na tohto herca som mal doteraz osobne averziu). Dramaticky obluk je odhadnutelny, ale jeho jednotlive dielce casti aj tak dokazu prijemne prekvapit a priniest zopar intenzivnych chvil. Kazda z hlavnych postav, ktora je v prvej polovici filmu zanrovo zaskatulkovana, dostava v druhej polovici vyvoj smerom mimo hranice dovtedy vystavaneho mantinelu, pricom to neposobi nedoveryhodne a uz vobec nie lacino. Navyse tato korejska "hra o tron" ponuka pre korejsku gangsterku typicku hromadnu bitku, ktorej sekvencia v uzavretom priestore je tak dobre nasnimana a ozvucena, ze mi polahky pripomenula kladivkove vycinanie v Oldboy-ovi. Velke mnam za tuto vydarenu zanrovu pochutku, hoc ten zaverecny, dotukavaci appendix mohol kludne skoncit v strizni. ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Utahaná překombinovaná nuda, kde nevíte, který Jeuong je který. Některé zápletky rozplizlé, jiné zkratkovité. Chování postav nelze pochopit, např. jedna postava vidí řepáka, jak na něj jde asi z deseti metrů pomalu s kudlou, střih, postava má v ruce bouchačku, ale v břiše nůž. To zatím posvačil nebo proč se nechal kuchnout? A celje plán zlounských poldů je za vlasy přitaženej a museli očekávat, jak to asi skončí. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama