Reklama

Reklama

Hot Girl, Big Truck, Eating a Popsicle

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2012, 1 min

Hrají:

Carly Craig

Recenze (3)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

a tohle mělo být prosím pěkně co? Holka co jede v autě, je jí vedro, tak se hladí po celém těle, načež si vezme nanuka a ukousne si ho moc, přičemž po celou dobu hraje příšerná hudba?? Navíc to začíná záběrem na vlající americkou vlajku??? Sakra, to je odpad! Ano, právě sem vám vyspoileroval všech třicet sekund (!) tohohle videa. Smiřte se s tím. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Co mohlo být pointou, resp. účelem tohoto půlminutového skeče, v němž se mladá řidička ne zrovna dle mého gusta hladí po celém těle a nakonec se snaží zhltnout zmrzlinu vcelku? Uspokojit mužskou část publika? Zmrzlina se musí pomalu vychutnávati, nikoli lačně zhltnouti vcelku. To by měl být základ, skoro až dogma společenské výchovy, za jehož porušení by se mělo nemilosrdně tlouci rákoskou přes prsty nebo nechat delší dobu čichat amoniak. Kde je tedy nějaké exemplární potrestání oné mladé řidičky určené nejen pro Američany, kteří by se mohli nechat tímhle nechutným spotem podnítiti k dalšímu rozsévání tohoto nehezkého společenského nešvaru? Nikde, duše má, nikde k vidění není. Je sice pěkné, že se tvůrci ve snímku alespoň snažili načrtnout nějaký sexuální podtext a naznačit více než patrně jisté falické symboly, leč natočili to idiotsky, tupě a po závěrečném "Happy birthday America" už jsem nad hodnocení vůbec neváhal. Míříme směrem odpadním. ()

hhannie odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím, povězte mi, co tím autor sledoval? Je to jakási narážka na americkou kulturu či co? Každopádně i jako parodie je to hodně špatné.. To druhé video už ani hodnotit nebudu (i když jsem ho viděla). ()

Reklama

Reklama