Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě dřív než jeho anotace nalákal jeho plakát - nekrofilní část mojí psýchy se ihned platonicky zamilovala do té půvabné dívky na obrázku s odumírajícím hnilobným obličejem. Myslím, že každý ryzí milovník horrorů musí Samanthu shledávat krásnou a přitažlivou, protože Krása a Hrůza jsou sestry, jak je známo. A co se děje týče - jedná se o takový drobný osvětový příspěvek k propagaci bezpečného sexu. A mile nechutný. A se šťastným koncem. Hodně silné čtyři. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová (což by ani nevadilo) nudná (to už docela vadí) sračka (a to vadí hodně). Nic moc masky, nic moc děj, nic moc herci, nic moc nechutny, nic moc dialogy, nic moc promyšleny, nic moc gore efekty, stupidní postavy. Posrat záchodovy prkynko a tiše zmizet by byl lepší plán, než se koukat na tenhle film... A jinak americká národní fóbie před nechráněným pohlavním stykem se šíří a šíří, co? ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý námet avšak s príšernými hereckými výkonmi, hlavne teda vedľajších postáv. Nepochopené správanie sa Samanthy po zistení nemoci ma docela nasieralo. Veď keď zistím, že niečo nie je v poriadku a následne niekoľkokrát povie mame, že sa nič nedeje resp., že je všetko v pohode....hrôza. Mrzí ma fakt, že sa skoro vôbec nedozvedáme o postave prenášača, takto čisto len sledujeme premenu Samanthy do konečnej podoby. Ponaučenie ? Keď si raz lesba, zostaň lesbou :) ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje spoilery. Líbila se mi ta přeměna, ale napadlo mě to už někde kousek za půlkou filmu. Snažil jsem se si tím nějak vysvětlit její chování, leč marně, protože ztráta pudu sebezáchovy vůbec nebyla jedním ze symptomů. Na takový úvahy filmu chybí atmosféra i inteligence; zbývá jen hra na efekt a nechutnost sama. Holka vypadá jak měsíc po smrti a postavy přitom pronáší věty typu "Are you OK?". Přece nepojedu do práce nebo si dát lajnu koksu, nebo nebudu čekat na výsledky krve, když mi odpadávají kousky těla. Pokud bych měl hodnotit trochu umírněněji, tak by to bylo na dvě, jenomže to bych musel urazit ostatní takto ohodnocené filmy. Je to odpadová záležitost se svěže pobuřujícím námětem. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Kanadský kúsok na mňa zapôsobil o niečo viac a dal som mu štyri packy, preto hodnotím tento americký pokus o vyobrazenie nechutnej transformácie tela a duše práve o tú jednu hviezdu nižšie. A to hlavne pretože tam kde Thanatomorphose pôsobí na diváka temným, ubíjajúcim a depresívnym tempom pomaly sa tiahnuceho príbehu cez niekoľko dní, počas ktorých postupujúca choroba rozkladá telo mladej ženy zaživa, Contracted trochu zaostáva. Niekedy až zbytočne odbáča od samotnej pointy (čo je pre mňa v tomto prípade jednozačne samotný akt rozkladu) k nudným a trápnym vyplňujúcim scénam v podobe vzťahov mladej ženy, či už k lesbickej priateľke, matke, alebo kamarátke. A práve možno to, že je s čím Contracted porovnať, a to priamo z tohto roku, je pre jeho hodnotenie najväčšou smolou. Nebyť totiž vynikajúceho a nechutného Thanatomorphose, zrejme by mnoho užívateľov hodnotilo tento kúsok minimálne o jednu hviezdu vyššie. Inak tieto dva filmy majú okrem námetu spoločné oveľa viac vecí: nechutný sex (tentokrát nie orál, ale červíky), divnú hlavnú hrdinku (tu vyhráva jednozačne Contracted, čo sa krásy týka) a koniec v podobe zošalenia mladej ženy a zabitia ľudí z jej okolia. Áno, príbehovo je síce Contracted omnoho ďalej ale čo už...., ja som skôr na to gore... 60 %! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama