Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Napínavá kvalitka o dvou naprosto debilních zvratech, které mě naprosto odradily, ten v úplném závěru si sám nasadil korunu. Jinak ale příjemná depka se všema ingrediencema, co mi nahání hrůzu, to jest zuby a nehty. Taky zářnej příklad toho, že ne vždy se hezká holka napatlá, aby byla ještě víc šik, ale dá se to i obráceně (ačkoli je fakt, že znám dost takovejch, co to dělaj úplně obráceně i v reálu). A zase si jednou budu muset promyslet, jak si to moje pivínko s flaškou becherovky ohlídat tak, aby mi tam někdo náhodou něco nemrd. Doslova. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takovejhle one-night stand nechceš. Nedávná námětově příbuzná Thanatomorfóza byla silnější zážitek. Je vcelku jedno, kdo od koho opisoval, výsledné filmy jsou svou náladou poměrně odlišné. Tohle má děj, více se dozvíme o postavách. Thanatomorphose byla explicitnější a intenzivnější a na druhé straně také amatérštěji zpracovaná. Ale zadrala se pod kůži. Contracted dřív než se stihne zadřít, začne mírně srát chováním postav, které se blíž a blíž konci stává stále debilnějším. Celkově žádná velká pecka, na kterou bych měl potřebu vzpomínat, ale špatné to není. Od zcela matné a prázdné Madison County každopádně režijní pokrok správným směrem. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nespěte s náhodnými cizinci děvčata, protože by jste se mohly změnit v odpornou olezlou stvůru s vražednejma sklonama. No.............ne že by to nešlo i bez nezávaznýho sexu. :D Celkem slušný tempo, parádně ztvárněná proměna a překvapivě dost dobře zahraný, ačkoliv mi hlavní hrdinka zprvu vůbec neseděla. Malej, ale solidní horor. 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co začíná jako děsivá,vtipná metafora končí jako těžkopádná kuriozita. Contracted je důvěrná podobizna 3 denní metamorfózy a bezpochyby je tenhle flick velmi zdařilý. Najarra Townsend je velmi uvěřitelná jako podrážděný,frustrovaný teenager pomalu se měnící v něco zrůdného. Masky a efekty jsou až hrůzu nahánějící skvěle zvládnuté. Překvapivě bolestné,odporné,mrazivé a velmi efektivní hororové drámo,které mě uzemnilo,posadilo na prdel,donutilo koukat po celou stopáž s otevřenou hubou a zrychleným tepem! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sam je mladou, krásnou bisexuál-kou, ktorá momentálne vo svojom lesbickom vzťahu neprežíva najvydarenejšie obdobie. Nakoľko na party svojej najlepšej priateľke prichádza bez trucujúcej partnerky, v opojení alkoholu nezvláda situáciu a vyspí sa s neznámym mužom. Na danú skúsenosť sa snaží čo najskôr zabudnúť, no nebude to také ľahké, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Hneď nasledujúce ráno začína prepadať rôznym, doposiaľ nepoznaným pocitom. Čo sa to s ňou deje? Čo je príčinou neustáleho zhoršovania jej zdravotného stavu? Je to HIV z čoho má strach, alebo niečo omnoho horšie? Napriek tomu, že má tento snímok pomerne pomalý rozbeh, jedná sa o zaujímavý a nápaditý horor. Ak však hľadáte pocit napätia, či nebodaj lakačky, zabudnite. Režisér sa zameral na postupnú premenu výzoru, vďaka čomu film po vizuálnej stránke pôsobil pomerne zvrátene. So samotným rozuzlením som spokojný len čiastočne. Spolu s potešením totiž prišlo určité sklamanie. Pred úplným uzavretím príbehu sa odohrala scénka, ktorá vyznela z pohľadu jedného aktéra dosť primitívne a trápne zároveň. Ja sa osobne pozerám veľmi dobre, kde, čo, do čoho pchám. A vy, chlapi? – 55%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama