Reklama

Reklama

Dos más dos

  • angličtina 2 + 2
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Chirurg Diego žije se svou manželkou Emilií a synem v bohatší čtvrti v Buenos Aires. Jejich nejlepšími přáteli jsou Betina a Ricardo, se kterým navíc Diego založil soukromou kliniku. Žijí si své normální životy až do chvíle, kdy Betina Emilii svěří, že se spolu s Ricardem už několik let účastní swingers večírků. Emilia nemůže pustit představu sexu s jinými lidmi z hlavy a naléhá na Diega, aby se také jednoho takového večírku zúčastnili. Jejich do té doby konzervativní vztah se tak začíná pomalu měnit. (zipacna)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemná argentínska dramédia o 2 experimentujúcich pároch so snahou oživiť ich nielen sexuálne vzťahy ;) ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, co mám čekat od této "komedie". Přece jenom, filmů z této části světa se k nám zase tak moc nedostává. Pravdou ale je, že jsem se poměrně dobře bavil, i když by mi vůbec nevadilo, kdyby byl film o půl hodiny kratší. - Je zde hezky vykreslen vztah manželů z vyšší střední vrstvy, jejichž sexuální život už není to co býval. A náhle se objevuje něco, co by ho mohlo okořenit. Emilia je horlivá to zkusit, zatímco Diego má obavy z následků. - Obě hlavní herečky (Carla Peterson & Julieta Díaz) byly opravdu hooodně sexy a herec Adrian Suar, představitel Diega, je taky sympaťák. Jeho role muže, zdráhajícího se vyzkoušet nové věci je vtipná a do celého filmu přináší takovou odlehčenou atmosféru. Ale co mě kromě krásných žen potěšilo nejvíce, byla absence histerie, naopak zde bylo hodně pochopení a podle mě film vyzněl tak nějak reálně, uvěřitelně. (Španělsky s EN titulky) ()

Reklama

Vlad 

všechny recenze uživatele

Humornejsia a prudernejsia variacia Happy Few (napr.). Nebolo to zle ale film dost trpi krajinou povodu (puritanskym pojatim). Film o sexe bez sexu, co to ma znamenat...?! Napriek komedialnemu nadychu je to ale podane velmi realne, zato palec hore. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama