Reklama

Reklama

Matru ki Bijlee ka Mandola

  • Indie मटरू की बिजली का मंडोला

VOD (1)

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Vskutku veľmi dobré. Zvlášna kamera a scenár, ale naozaj sa mi to páčilo. Hudba mi niečo pripomínala, nie je typicky indická. Anushka bola veľmi dobrá a s Imranom im to celkom ladilo. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

V úvodu několika minutová protikuřácká a proti betelová reklama. V angličtině i v hindštině. Jak tam ždímají prohulené plíce a dodávají, že nikdo z herců během natáčení nekouřil skutečné cigarety a nežvýkal skutečný „paan“... To je tak pro Otrlce. :-) Vlastní film je tak trochu novodobý Lagaan, tedy o tom, jak vesničané musí ochránit svou půdu před zlou političkou a jejím přihlouplým synem. Imran Khan jako revolucionář che-gueravského typu má své kouzlo. A mám ráda ty „nenápadné“ narážky na to, že Indové vědí. Například nápis Kusturica v poutači na místní bar .______________________________________________________________________________________________ Shabana Azmi bývala mladá a krásná a hrávala nevinné dívky. Jako starší pohledná dáma ovšem stále více získává role čarodějnic. Kdy nastává ten přerod Nastěnky v Babu Jagu? Musím se přiznat, že jsem si vzpomněla na film Makdee. A ejhle, on to režíroval stejný režisér. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra. Po scenáristickej stránke to síce nebolo vôbec na zahodenie, potenciál to malo, aj zápletku dobrú, ale nejako mi na tom vadilo, že miestami to chceli akoby nasilu zvrhnúť do nejakého komediálneho smeru. Ale to k tomu fakt nepasovalo. Toto mala byť čisto dramatická záležitosť. Ale ako vravím, príbeh nebol márny, len to prevedenie mi nesedelo. Škoda toho, malo to naviac. Ale aspoň herecké obsadenie a kulisy ten film ťahali hore, aj keď len pod hranicu priemeru. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama