Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokus armády zostreliť neznámy satelit na orbite Zeme spôsobí vypuknutie vesmírnej epidémie v odľahlom malom meste. Starosta Max Brody a jeho priateľka Brooke musia bojovať s hordami infikovaných dedinčanov i vojakov, ktorí v dôsledku vírusu túžia po krvi a mäse. Dvojica sa pokúša zachrániť životy ich blízkych i ich samých pred strašnou predčasnou smrťou. Avšak v prostredí, v ktorom je kanibalizmus nákazlivý, možno neprežije nikto, ani tí najsilnejší... (Incantator)

(více)

Recenze (6)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Fangoria si pozrnosť určtte zaslúži, no filmovo jej to nejako navychádza. Pravidelne ju odoberám a dozvedám sa veci , pri ktorých by ti po prečítaní zdrevenela tvár. Morgue ide iným smerom ,ale Ja ostávam verná. Tento x bodík len za snahu presadiť žáner aspoň na Kaufmanovu úroven a hlavne literárno-informačné dielo. Viac možno pri" ENTITY " ale naozaj len keď Mi vyrazí dvere volný čas.( Rotten je len info - tu je to o inom. ) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vojaci zostrelia satelit, čo však spôsobí mimozemskú epidémiu v jednom malom mestečku a ľudia sa začnú zabíjať. Policajný zástupca so svojou priateľkou sa snažia zachrániť seba a svoju rodinu útekom, čo ale nebude práve ľahké... Netuším prečo sa takýto zábavný béčkový nápad s alien / zombie tematikou dočkal takéhoto nudného a nezaujímavého spracovania. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak vyloženě špatné to nebylo, mělo pár lepších okamžiků a vybuchující hlavy jsou cool. Ale je to film na který rychle zapomenete. Takový levný mix mezi zombie filmem a Craziest. Tvůrci se sice snažily aby film moc nenudil což se taky nějak neděje, ale po chvilce je té akce tolik že to nudit začne. Navíc to předvádí scénárista je na přes držku, to věčný skákání od postav k postavám mě štvalo. Oni celkově ty postavy se chovaly poměrně divně. Jedná se o celkem blbé béčko který ale jde překousnout. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Germ“ je další ukázkou toho, že i když se „Fangoria“ za něco postaví, ještě to neznamená, že se bude jednat o něco převratného. Špatný film bude pořád špatný film, i když pod ním bude podepsáno známé jméno. První polovina filmu se snaží vytvořit nějaký vztahový základ, který je pro následující dění naprosto zbytečný. A takový je i celý film. Nevyplatí se na něj dívat, protože nic nepřinese. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Videl som aj vacsie nepodarky od tohoto filmu. Tento ma aspon ako tak zaujal priebehom filmu, aj ked tie zombie boli dost odflaknute, tak amatersky spracovane. Aspon samotny film nevyzeral tak uplne urobeny amatersky a nemal som z toho dojem, ze to niekto toci na domacej kamere v pripitom stave, aj ked tu sa tiez take sem tam stalo, ha ha. ()

Reklama

Reklama