Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montana je nejstarší a jedinou ženou v rodině Moorových, která to nikdy nedotáhla až k oltáři. Aby našla toho pravého, rozhodne se pro třicetidenní expedici, během které uletí více než třicet tisíc mil. Montana Moorová je terno. Úspěšná letuška, oddaná dcera a sestra, skvělá kamarádka... přesto je však svobodná. Její nejmladší sestra právě ohlásila zásnuby a hrozí, že Montana zůstane jako poslední z rodiny sama. S pomocí nejlepších kamarádek Gail a Sam, se Montana vydává na třicetidenní cestu, během které musí najít toho pravého. Díky své práci zvládne během tak krátké doby obletět více než třicet tisíc mil a setkat se s několika rádoby vhodnými adepty. Na cestě za tím pravým a jediným ji čeká nespočet vtipných situací. (HBO Europe)

(více)

Videa (24)

Trailer

Recenze (19)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Při sledování si představuju, že jsem Američan, mám přes dvěstě kilo. V mém bytě je jenom pohovka, televize a kupa sraček a obalů ze zmrzlin, brambůrek a fešné fastfůdové stravy. Představuju si, že je druhá hodina odpolední, ale u mě je totální tma, protože mám zatažené okenice u jediného okna, který v místnosti mám. Je na té straně, kde zrovna svítí televize, takže proč bych je měl roztahovat. Vzhledem k tomu, že ale nevnímám čas, sleduji tenhle film jako to nejlepší, co mě za celý den potkalo. Až tak na mě tenhle film zapůsobil. ()

somme 

všechny recenze uživatele

Jakozto letuska mam rada filmy z tohoto prostredi a dost dobre vim, co takovy zivot obnasi. I zjistovani jmen hezkych chlapu podle seznamu cestujicich apod. Zadny zazrak to nebyl, ale ani to nebylo tak hloupy jako se to ze zacatku tvari. Bavili me kamaradi hlavni hrdinky,predesim roztomile zteplalej Adam Brody. Fajn oddychovka na jedno pouziti. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si, že to bude docela zábavný a hlavně vtipně netrapný film, a chvíli to tak i vypadalo, ale ten závěr to úplně zabil. To že si najednou uvědomíte, že někoho máte víc, než rád, je vcelku normální věc, ale že je žádost o ruku na stejné úrovni, jako chycení se za ruce, to je trochu víc, než uhozené. Buď se koukáte na pohádku, kde se toleruje všechno, nebo se díváte na romantickou komedii, kde se více méně toleruje, nebo se díváte na totální hovadinu,která se snaží zapadat do všeho a má to úplně opačný efekt a netolerujete nic. ()

Dr.Manhattan 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy mám rád, ale toto... nechcem uraziť fanúšikov ale Paula Patton vážne zlá. Najhoršie že po 5 minútach viete jak to celé skončí. Aj keď to sa u romantiky často stáva, ale až také priehľadné ako tu to býva málokedy... Radšej si pozrite jeden zo svojich obľúbených filmov, ktorý ste videli už X krát, ako toto. ()

Scandium 

všechny recenze uživatele

1* za Adama Brodyho! K filmu: Já osobně bych podobné filmy skoro zakázal, dosti by mě zajímalo kdo zasponzoruje takovýto počin s čistým svědomím, už samotný nápad kolem kterého se film točí: " protože si ze mě maminka pořád utahuje, že nikoho pořádného nemám a když spustí o zásnubách mé MLADŠÍ sestry, tak se jí pokusím přelstít tím, že jsem někoho potkala a vezmu ho sebou na zásnuby, čímž způsobím mámě pomalu infarkt! Aaaaaa jak dlouho scénarista tohle vymýšlel radši ani nechci vědět, nicméně protože se jedná o letušku a do zásnub zbývá 30 dní, tak začne s pomocí kamarádů hon na vysněného muže v oblacích :) Vtipné momenty se střídají s trapností v poměru 1:9 ( pro nechápavé 10% ku 90% ) Pozor Spoiler ( který je tak nečekaný až to bolí ) : Pan úžasný a nejlepší kamarád dotyčné sršící vtipem, který vždy pomůže v nesnázích s ní nakonec neskončí! ( CO ? ) Počkat, samozdřejmě že skončí, jeho úžasná přítelkyně vlastně až tak úžasná není a opustí ho! no, vyrazilo mi to dech samozdřejmě! Teenage behavior, které tu má 90% vždy potěší + na americký počin zajímavě rasově obsazeno, takže shrnuto podtrženo, po 96 úmorných minutách se budete cítit jako vítězové po uběhnutí maratónu okořeněném o snůžku hloupostí a naivity! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama