Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $85,911,262Tržby Celosvetovo $139,840,525Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,252,912 //počet predaných kusov 278,355Tržby za predaj DVD v USA $9,357,186 //počet predaných kusov 527,704║ Cameron Diaz tak to je čistý otras, tá by to fakt mala už zabaliť a nie stále strašiť vo filmoch, ináč to celkom ušlo aj keď vyumelkované to bolo dosť /55%/ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Děkuji Bohu, že roli Annie nakonec nedostala Willow Smith, což byl původní plán. Brrrrrrrrr, z toho mi naskakuje husí kůže, tyhle neherecké herce slavné maximálně díky jejich papá mě opravdu přivádí k šílenství. Jsou vyjímky jako Emma Roberts, ale toto ne. Zpátky k Annie. Quvenzhané je skvělá, roztomilá a postava, která si vás naprosto dostane. Moc se mi líbila modernizace písniček, ale jako dost velký mínus vidím Cameron Diaz, která byla vtipná, ale myslím, že při hraní mohla trochu ubrat na afektovanosti své postavy, protože působí nevěrohodně. I tak bych to neviděl dostatečně pro nominaci na Zlatou malinu, která se jí dostala. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Will Gluck bude asi zajímavá postavička. Nejprv natočí odpadní Easy A, potom si napraví reputaci vynikajícim Friends with Benefits, a teď přijde s touhletou My Fair Baby z pytlíku, co děti učí tak akorát nadávat, používat Instagram a erudovaně glosovat politickou situaci v USA i v cizině. --- Upřímně fakt nevim, co tohle všechno mělo znamenat, ale "příjemný" to teda nebylo rozhodně, a pokud některý písničky skutečně měly chytlavou melodii, tak je pro jistotu srážel navýsost stupidní text (hergot, však ústřední song stojí na cimrmanovsky absolutnim rýmu tomorrow-tomorrow!). --- Ale abych jen nekritizoval, tak pár společných momentů Annie se Stacksem určitě stálo za to (Jamie si to očividně užíval), a obecně ten odklon od počátečního formátu "Elementary School Musical meets 101 Dalmatians" lze s odstupem času vnímat jedině jako krok kupředu. Jakkoliv nevyhnutelnej byl. ()

Compote odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem měla problém i dokoukat. Příběh malé černošky,sirotka, která nabyde svého amerického snu. A do toho si zpívá a zpívají i ostatní. A to o všem, naprosto o všem. Klidně by tam mohla být píseň ve stylu "tak je zase raníčko, namažu si chleba s máslem- a k tomu si dám kafíčko"..."a potom půjdu na záchod, co je orientován na východ"..."do školy už musím jít, nebo trable budu mít"..." Jestli tenhle film uvidím někdy čirou, nešťastnou náhodou znovu, tak se zároveň oběsím a vyskočím z okna" - >což se sice nerýmuje, ale je to tak. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Slaďoučké - ale ne až tak přeslazené ... miloučké - ale ne až tak vlezlé ... prostinké - ale ne až tak infantilní ... barevné ... barevné - ano, ve výsledku trochu přeplácané. V zásadě všeho moc škodí - na druhou stranu: Dá se to snést ... vcelku v pohodě - obzvláště pokud jsou zrovna vánoce. Slabší 3* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Starosta (ktorého chce William nahradiť) sa volá Harold Gray – tak sa volá tvorca komiksu "Little Orphan Annie". (megajalec)
  • Annie (Quvenzhané Wallis) navštevuje reštauráciu s názvom Domani, čo v preklade znamená zajtra (Tomorrow), rovnako ako znie názov najznámejšej piesne z filmu. (megajalec)

Reklama

Reklama