Reklama

Reklama

Bílá jako sníh, rudá jako krev

  • Itálie Bianca come il latte, rossa come il sangue (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úzkostného puberťáka nebaví vůbec nic, ale jeho pohled na život změní známost s hezkou dívkou, co trpí vážnou nemocí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uplne nenapadny film z Talianska,ktory ma neskutocne prijemne prekvapil,nadherna romanticka drama zo zivota o laske,priatelstve a smrti,ktora ma dostala,urcite si to vsetci pozrite,budete v nemom uzase,po skonceni filmu budete mat ovela vacsie srdce a Aurora Ruffino je neskutocne zlata a rozkosna herecka...:-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Giacomo Campiotti mi nic nehovori a po tomto filme to este sakra aj dlho tak ostane. Nudna romantarna s kopou hlucheho miesta, kde sa absolutne nic nedeje. Talianska kinematografia tape a uz nedokaze natocit take kulty ako v 70. rokoch /Suspiria, Pari e Dispari/, skoda. Laska on + ona rozhodne nestaci na film, ani omylom : 5 % ()

Reklama

Tawni 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, vcelku originálně pojatá. Nenajdeme zde klasickou dějovou linii - pár se hrozně miluje, najednou to jeden z nich pokazí, nenávidí se, ale nakonec stejně skončí spolu. Film také poukazuje na darování kostní dřeně, což je jedině dobře. Hvězdičku jsem ubrala za občas nepochopitelné chování protagonistů (především Leo). Herecké výkony dobré, akorát Bea mi nějak celkově nesedla. ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Film je skvělý,pro romantické duše jako dělaný. Je přesně natočený podle knihy, je to hodně zvláštní a neobvyklé. Člověk se při něj má možnost dost zamyslet nad životem - přesně tak jako to udělal hlavní hrdina, jehož charakter se tu docela dost mění a on se během filmu vyvíjí .... Stojí za to vidět (pokud nečekáte střílečku nebo horor ) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

O čem film je, je psáno výše. mě se film líbil svým posláním.Není v něm ani známka brutálního násilí,jak je v poslední době zvykem.Zkrátka kluk se zakoukal do holky a nešťastně se to zvrtlo.Rodiče jejichž adolescenti je dohánějí k šílenství.Konec se tak nějak dal tušit... Dobré herecké výkony - až nadstandardně dobré . Filippovi v době výroby filmu nebylo ani dvacet let.Slušná kamera a režie.Extra vynikající slovenský dabing.Slováci mají zkrátka skvělou intonaci.Film mě opravdu zaujal tak ,že mi bylo líto že už šly jen závěrečné titulky... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Turíne od 26. mája 2012 po obdobie šiestich týždňov. (Arsenal83)
  • Scenár bol napísaný podľa debutového románu Alessandra D'Avenia pod rovnakým názvom z roku 2010. Román je inšpirovaný skutočným príbehom dievčaťa, ktoré zomrelo na leukémiu a navštevovalo rímsku strednú školu, kde bola autor v tom čase zastupujúcim učiteľom. Jeho postavu hrá vo filme Luca Argentero. (Arsenal83)

Reklama

Reklama