Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Existují filmy, které mají pitomý scénář, ale solidní režii. Existují snímky se slušným scénářem, ale mizernou režií. A pak jsou filmy, kde selhává oboje, a Bez úniku bohužel patří do té třetí sorty. V některých komentářích se mi objevují obraty typu "průměrná rutinní režie", ale to by Parmer mohl považovat za poctu. Jeho střih je příšerný, naštěstí je akčních scén minimum, protože jsou nasnímané nepřehledně a je evidentní, že režisér toužil natočit pistolnický western, protože se zamiloval do bleskurychlého tasení koltů v nepatřičných situacích. Scénář je logicky děravý a jedinou oporou je herecké obsazení. Ne, že byste tu potkali áčkové charakterní herce, ale typoví herci odvádí to, co se od nich v béčkovém projektu očekává, včetně Van Damma, který minimálně nepřekáží. Celkový dojem: 15 %. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý scénář.Možná něčím vykradl Sedm statečných.Ale já jsem mu dala šanci.Bylo to ,jakoby jste četli paperback.Sedl mi  do nálady a chtělo se mi jen tak se na něco dívat.Podle zdejších hodnocení bych ho asi taky měla strhat, ale já nevidím důvod.Drastických záběrů tam bylo přiměřeně.Žádná divočina.Snímek na mě udělal dojem za pět.Tečka ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Takové nudné béčkové nesmyslné pátrání bývlých krimi-parťáků po jednom z nich, který při nepovedené fušce ztratil paměť a teď v zapadlém prdelákově uprostřed dezertu dělá šérifa. Párkrát se vystřelí, JCVD se tu moc ani neuprdne, takže je jasné, že je tu jen kvůli jménu na obalu, které prodá o pár kusů laciného DVDčka víc a to je všechno. Nezajímavé béčko, co kolem jen projde, bez povšimnutí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rutina, kterých jsou na každém rohu stovky. Náš belgický hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let to vzal zase trochu z jiného úhlu. A ač má tu a tam divák chuť vlepit některému z jeho novějších pokusů tři hvězdy, tady musí být rád, když to vystačí aspoň na ty dvě. Žádná solidní přestřelka, žádný intenzivní fyzický souboj. Naopak tu máme tahání koltů, protože celá tahle naivní story o bandě, která si jde pro svůj podíl z loupeže, je stylizovaná coby moderní western. A Van Damme tu vůbec nemusí být. Proč už vážně raději nejde do zaslouženého hereckého důchodu? Udělat to před patnácti lety, mohl se vézt na vlně všech těch svižných kousků, které na konci devadesátých let točil se zajímavými asijskými tvůrci, mohl na vlastní farmě nerušeně popíjet víno a rozšiřovat sbírku, co já vím, třeba motýlů. Raději se namáčí do pitomých béček, ve kterých nikdo (kdyby alespoň) neplní žánrová schémata, která by nás se zaťatými pěstmi dostala až k závěrečnému střetu á la prvně zabiju tebe a vzápětí tebe. A i na tebe se dostane. Když už mají jeho filmy alespoň někam našlápnuto, jakoby vzadu v zákulisí někdo vztyčil prst s tím, že bacha, na tohle už nemáme rozpočet, dřepl na stoličku a na koleni přepsal už tak mizerný scénář. Naprosto zbytečná role v naprosto zbytečném kousku!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já za sebe můžu říct, že jsem celkem spokojenej. Komu se obávám, že se tenhle film nebude moc pozdávat jsou skalní fans pana JCVD tohle je totiž další film tak trochu hranej na reklamu kdy si i neznalý člověk řekne hele hraje tam Van Damme tak to se musíme kouknout! No jo, ale už nikdo jim neřekne, že tam hraje asi tak 15 minut a navrch ještě takovou postavu, že kdyby jí nehrál slavnej Žán, tak si jí ani nevšimnete. V soubojích nepředvede nic oni tu totiž ani žádný nejsou na to musím upozornit dopředu. Tohle není prostě ten typ filmu. Nicméně i tak se mi to celkem líbilo když budu prostě kašlat na Žána a budu hodnotit film jako takovej, tak mi z toho vychazí docela solidní revegne akčňák z takovým nostalgickým místy až westernovým nádechem. Docela zvláštní film, ale jak říkám sednul mi. Na začátku se pěkně rozjede celkem přímočarej příběh v kterým jsem se i když se tu kecá docela hodně i se svojí průměrnou Angličtinou orientoval bez problému (zdravím rejpaly) Občas to pročísne nějaká ta přestřelka který jsou celkem drsný nekompromisní a vydařený. Dojde i na klasické tahaní koltů. Prostě trochu netypickej film, ale pro mě nakonec solidní průměr.55% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Celý film se natáčel ve městě Piru (Kalifornie, USA). (Grimaldi)

Reklama

Reklama