Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (510)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No kurva. Nechce mi ani ani malinko věřit, že k sepsání takového neskutečného blábolu, bylo zapotřebí hned tří osob. Pevně věřím, že scénář obdobný, ba dokonce, lepších kvalit by vám sesmolil kterýkoli náhodně oslovený bezdomovec, který si právě propláchl mozek lahví Okeny. Pokud byste měli štěstí, tak i za pár drobáků nebo v krajním případě za cigáro. Nejde mi do hlavy jedna zásadní věc, jak se v jednom filmu může sejít tolik dobrého a zároveň tolik špatného. Ze soudku vydařeného stojí za řeč minimálně epická hudba mistra Jablonskyho. Digitální efekty také nejsou vyložený průšvih. Vůbec jsem nezachápal, proč se v takovém filmu objevil v poměrně nevýznamné roli někdo jako Michael Caine. Froda bych ještě pochopil, jeho kariéra vzala za své s koncem Pána prstenů, ale Michael Caine...?! Vážně?! V závěrečných titulcích jsem snad postřehl, že Vin Nafta byl zároveň i distributorem, takže si budu myslet, že jej ukecal ze známosti. Vin Nafta - herec nepřekvapil, neboť tohle je přesně film hodný jeho hereckému umu a postavení. Má hrubý hlas, drsný být taky dovede, tak proč si zde nezahrát neohroženého mistra šmirglpapíra. Velice se mi líbila a celý zážitek mi zpříjemňovala Rose Leslie. Nedá se o ní napsat, že by byla nějakou miss universe, ale má prostě své velice osobité kouzlo a neoddiskutovatelný mrd v očích. A navíc hrála samozřejmě o trůny. A špatný je kompletní zbytek. Nezáživností a šíleností děje počínaje a vlastně zároveň i konče. Bohužel, totální nezáživností. V celém filmu není jediná zajímavá, či jinak záživná scénka. Celé to působí jako cesta do hlubin narkomanovy duše. Je to divné. Nesmyslně sestříhané. Skáče se od ničeho k ničemu. Děj nemá absolutně žádnou logiku, žádný jasný směr nebo cíl. V celém záplavu zoufalosti utrousí Vin Nafta asi dvě dobré hlášky a skončí to. Opravdu velice prazvláštní film. Mohu jen spekulovat, co tím chtěl autor říct a hlavně proč chtěl vůbec něco říct. K usínání to posloužilo, takže ošklivé 2 hvězdy přeci jen zanechám. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Mám laciný scenár absolútne nulovej hodnoty a chcem z neho veľký biják. Aby ma brali aspoň trochu vážne, zaplatím Michaela Caina, hoci mi pred ním na place bude trápne. Nebudem sa ho pýtať, či to dočítal do konca. V snahe o darknajtovskú atmosféru poverím ešte Jablonskeho napodobením mohutnej batmanovskej zimmerovštiny. Do hlavnej role strčím herecky najtopornejšiu, ale globálne populárnu akčnú hviezdu, ktorá moju cieľovku rozumne vyselektuje na nenáročných konzumentov non-brain zábavy. A zaplavím to secondhandovým digitálnym sajrajtom, ktorý dôveryhodne nezvláda ani rýchlu jazdu auta po newyorskej ulici z vysokého nadhľadu. Ten pocit, keď ste po filme frustrovaní z tak bolestivo nulového diváckeho uspokojenia, že si potrebujete rýchlo pozrieť akýkoľvek iný film, aby ste rýchlo zabudli a aby vo vás z toho večera zostal ASPOŇ NEJAKÝ divácky dojem, poznatok, zadostučinenie. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

59 % S vypnutým mozkem se to dá absolvovat poměrně se ctí. Rychle to odsýpá, Diesel je cool, efekty jsou vynikající a působí přirozeně, je tam náběh na slušné strašidelno, nějaká ta hláška se povedla (zvlášť ta finální od Caina). Člověk už to tak nějak všechno někde viděl jinde a patrně udělané lépe, přesto to jako celek funguje. Jen finální souboj má takové divné střihy a skoky, jak kdyby producenti film prostříhali. Tam a na úplném konci to trochu skřípe. A ještě skřípe celá role a účast Wooda, ten tam byl úplně zbytečný... Bez dvojky a dalšího zhlédnutí už se asi obejdu, ale přesto nemám pocit, že by to byl vyloženě zabitý čas. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Neviem, čo bude ďalej." - "Smrteľníci tomu hovoria život." Strašne blbé, ale napriek tomu, alebo možno aj práve vďaka tomu, chytľavé a svojím spôsobom zábavné. Hlúpe od strechy až po pivnicu, ale má to štýl. Strašná hovadina, kde nemá logiku snáď NIČ (vrátane "šokujúceho" a pritom od začiatku totálne predvídateľného finálneho zvratu), ale Vin Diesel je v úlohe lovca čarodejníc menej smiešny, než som sa obával. Jasné, stále by som mu viac než 800-ročného bojovníka proti mystickým záležitostiam veril dobráckeho strejdu z poľnohospodárskeho družstva Horné Orešany, ktorý vie fakt fest rýchlo opraviť pokazený traktor, ale inak celkom ujde (hoc mi v posledných rokoch a filmoch naozaj už začína pripomínať paródiu na samého seba, ale zas fanúšikovia ho asi aj kvôli tomu majú radi, ťažko povedať). Vyvražďovač čarodejníc a čarodejnica nie je spojenectvo, ktorému by ste verili. Spojenie s Elijahom Woodom prekvapivo funguje už o čosi lepšie. Potešia tiež "ksichty" vo vedľajších úlohách. A je absurdným spôsobom zábavné sledovať, ako Diesel poučuje Michaela Cainea, ktorý je od neho ako herec o desaťročia mladší, ale v tomto filme je od Diesela o niekoľko storočí mladší a Diesel ho oslovuje "chlapče". Scenár akoby písal tiež nejaký 16-ročný "chlapče" s tomu odpovedajúcimi silácko-smiešnymi hláškami typu "Tento meč som nikdy nepomenoval." Chvíľa hrobového ticha. "Ale moji nepriatelia mu hovoria Zabijak čarodejníc". ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

To snad ne, těšil jsem se na pořádnou historickou akci a dostal jsem jen dalšího Vina Naftu, který hraje celý život pořád jednu a tu samou postavu. Je úplně jedno v kterém filmu hraje, prostě všude je stejný. Dialogy jsou vycucané ze samotného dna, scénář je průhledný a předvídatelný a příběh je ještě horší než akční filmy 80 ých let., postavy se chovají jako dementi a klišé střídá klišé. Vin mumlá ještě více než kdykoliv předtím, rozumět mu je tak trochu maturita. Akce není špatná, ale nic nového to prostě není a efekty neurazí. Bohužel celkem zklamání, měl jsem opravdu co dělat, abych tuhle patlaninu dokoukal, občas jsem si myslel, že je to produkt Asylumu, ale bohužel není a tím je to ještě horší. Dal bych tomu odpad, protože tam není nic, co by zaujalo, ale alespon ty efekty nebyly špatné, tak za ně jednu hvězdu. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Zranění, které utrpí Kaulder (Vin Diesel) během souboje s královnou čarodějnic u mostu v New Yorku, se po několika scénách zázračně vyléčí i přes to, že Kaulder ztratil v té době svou regenerační schopnost. (dickens)
  • Scénář filmu se v roce 2010 umístil na Blacklistu - žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů. (JORDY)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama