Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan Partridge je celkem obyčejný DJ v rozhlase, ale jakmile je jeho kolega propuštěn a rozhodne se se zbraní vyjednávat, Alan ucítí možnost, jak by se mohl stát slavným. (kaylin)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (9)

Henk123 

všechny recenze uživatele

Těm britům se musí nechat, že takovou komedii jako oni nedokáží nikde jinde. Příběh vcelku obyčejný, nic co bysme již předtím neviděli, ale to celé je zasazené do klasického bristkého humoru, který mě nepřestává překvapovat svou jedinečností a když už si namlouvám, že mě jen tak lehce nerozesmějí, tak rázem jsem vyveden z omylu a směju se jak když jsem poprvé viděl Červeného trpaslíka. Vůbec jsem nečekal, že Alan Partridge u mě takto zaboduje a s potěšením mohu praviti, že pokud si tento výborný dojem udržím i po dalším zhlédnutí, neváhám a pálim to tam za 5 !!! 90%... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jo, tohle je ta hezká vtipná jednohubka, co vám dokáže zpříjemnit odpoledne nebo večer. Nebudete se popadat za břicho, ale jsou zde scény, které vás rozesmějí. A britští herci prostě mají něco do sebe, to se jim musí nechat. Steve Coogan se mi líbí pořád víc, jen kdyby se ještě tak moc někdy nepitvořil. I když to není zas nic tak geniálního, scéna s kalhotami, nebo vlastně bez nich mě prostě odrovnala. ()

Reklama

xzajox 

všechny recenze uživatele

Nezačalo to zle. Ukecaný brit a jeho vtipné hlášky. Dva krát som sa dobre zasmial a potom ešte pár krát potichu. Zvyšok vtipov však strieľal mimo mňa. Hrdina samotný mi bol nesympatický (záporák tiež), niektoré situácie citeľne umelé, a teraz po zhliadnutí si vravím, že dej vlastne nebol o ničom. Pokus dobrý, a skoro som dal tri. Skoro. 46% 2* ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Alan Partridge mal omnoho lepší prechod na striborné plátno ako napríklad taký Mr. Bean. Zostal totiž hlboko v svojich Norfolkských koreňoch, aj keď Coogan musel vedieť, že tým pádom sa film nedostane medzi taký počet divákov. Ale som strašne rád, že sa tak rozhodol a chcem pokračovanie. Knowing me, Alan Partdridge, knowing you, another Alan Partridge! A-há! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama