Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (125)

Master19 

všechny recenze uživatele

Slabý animák s vyloženě nevýchovným příběhem, taky to dostane od dvojky zaslouženě "sežrat". Vtip se v podstatě nekoná jen gagy a zejména cukání končetin po prudkém zásahu si tvůrci vyloženě vychutnávají. Mezi záporáky je trochu chaos a půl příběhu vlastně není ani jasné, kdo je klaďák. Takže ve výsledku nejvíc pobavily závěrečné titulky s PSY, jehož tam Jihokorejská produkce nezapomněla vklínit, jakkoliv se tam vůbec nehodí... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Absolutne nechapem,preco ma tento akcny animak tak nizke hodnotenie,ved nema ziadnu chybu,vtipna,mila a pohodova zalezitost s kopou milych postaviciek,z ktorych sa mi najviac pacil ten zlaty nemy potkan,taktiez pribeh a hudba boli uplne v poriadku,cize za mna jednoznacne plny pocet hviezdiciek...:-) ()

Reklama

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrný animák u kterého mě bavily pouze titulky, kde trsá PSY. Příběh je nic moc a bohužel ani ta animace nepatří k těm lepším. Přesto bych viděl největší problém v tom, že si mě nedokázala získat ani jedna postavička, především hlavní veverák byl silně nesympatickej. Na tak krátkou stopáž to byla strašná nuda. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem od bratrance příkazem jít do letního kina. Sám to sice neviděl, ale já jsem nějak vytušila, že se mi tento roztomilý animák zalíbí. Ty zvířata sice mohly být lepší, roztomilé mi přišlo jen asi tak jedno zvířátko. Celý film jsem se bavila, napínavé scény, komické momenty, bohužel i jeden celkem smutný, který ovšem skončí dobře. Prostě a jednoduše.. moc pěkný animák pro děti (i dospělé), se skvělým koncem v podobě animovaného PSYe a Gangnam Style. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Včera jsem slyšel dobrej fór a docela rád bych ho sem napsal, ale přijde mi trošku hloupý, aby byl můj komentář s jedním vtipem zábavnější než animák pro děti. Takže nic. Podle animace jsem tipoval devadesátý léta, ale ono je to jen tři roky starý, no to je síla... Copak chlapcům ze štábu hlodavci udělali, že se jim takhle pomstili? ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama