Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá snowboarderka sa stáva študentkou bývalého šampióna, ktorého svojou odhodlanosťou inšpiruje k pokusu získať späť jeho zašlú slávu. Kayla (Dove Cameron) je mladá športovkyňa s veľkými snami. Neočakávane je však vyhodená z jej tímu, čo ju donúti trénovať s Willom (Luke Benward), bývalou hviezdou v jazde na snowboarde, ktorého kariéra sa však skončila nelichotivým spôsobom. Jeho slabá chvíľka bola totiž zaznamená a zverejnená na internete, čo spôsobilo, že ho všetci prestali brať vážne. Svoje nádeje teraz vkladá do Kayly, a preto jej zorganizuje náročný tréningový režim, ktorý podrobí tvrdej skúške jej odhodlanosť zúčastniť sa na súťaži profesionálov a profesionálok. Medzitým aj Kayla musí vynaložiť všetku svoju energiu na to, aby pomohla Willovi prekonať najväčšiu prekážku v jeho živote, ktorou sú pochybnosti o sebe samom. (Incantator)

(více)

Recenze (14)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Průměrný film. Chvílema mě to bavilo a chvílema moc ne. Výběr herců byl sympatický a ještě víc sympatický byly ty hory kolem. Mám ráda filmy o sportu, ale myslím, že se to dalo zpracovat líp. Dost uhozená mi přišla ta scéna s tou lavinou. To je ve skutečnosti nesmysl. Ale jinak to docela šlo. Dávám 55%. ()

Mina230692 

všechny recenze uživatele

Taková pohádečka se snowboardama. Herci celkem v pohodě, akorát hlavní aktérka mi nějak nesedla, ani vlastně nevím proč, ale dokázala jsem se přes to přehoupnout. Jako na oskara bych to uplně neviděla, ale tak jsou tam pesánci, sem tam se tam mihne i hezký záběr na hory, a zřejmě zkušení kaskadéři si určitě dali hodně práce při tom všem skákání na prknech, takže proč ne.. ()

Reklama

Automaniak 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová Disneyho pohádka o holce, která má zazobaného tatínka a ten jí zařizuje vše co se dá, výhry apod. Jenže najednou ji všichni začnou podkopávat nohy a ona si uvědomí, že povrchnost je špatná a začne na sobě pořádně makat. Přemluvý bývalého mistra v snowboardingu, aby ji učil atd atd. Film sám o sobě určitě nezklame, protože výběr herců je dobrý. Za mě 60%, a ještě pochvala za supr pejska. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto filmu bych napsala, že byl lehce nadprůměrný, od děje nelze nic moc očekávat, jako u ostatních sportovních filmů. Tomuto filmu bych vytkla začátek, který byl dost jednotvárný a trošku nedomyšlený konec, kdy film končí vítězstvím. Mohli dodat ještě několik minut, ale jinak dobré. Naopak zmiňuji scény, jako ta, kdy sjížděla kopec nebo se mi líbila scéna, kdy Kayla získá důvěru svého otce, těsně před druhým koncem závodu. Všichni jí věří a proto si věří i ona sama a vyhraje závod. Tento film názorně ukazuje motivaci, která po většinu tohoto filmu provází Kaylu, která chce svému okolí ukázat, že je opravdu dobrá a výhru si, spolu s celým týmem zaslouží. Tento film bych rozhodně doporučila lidem, kteří nejsou moc nároční na děj, ale u filmu čekají jednoduchost a odpočinek. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Sterilní, nudné, bez života, postrádající jakoukoli chuť či zápach. Dívat se celou dobu na nafoukanou blondýnu zvládnou možná jen desetileté holčičky. Ty jí mohou fandit v závěrečném "napínavém" souboji. Pro všechny ostatní varování: držte se od tohoto dílka hodně daleko! Jediná minuta Snowboarďáků je stokrát zábavnější. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama