Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

Zick01 

všechny recenze uživatele

Začátek ujetá sranda, která se někomu líbit bude a někomu ne, postupně se rozvíjí do příběhu, kde si říkáte, že už víte jak to dopadne a ono ejhle. Mno, když nevíte na co koukat, mrkněte klidně na tohle. Není to úplně přiblblá jihoamerická telenovela a na konci pak budou dávat předcházející scény z filmu větší smysl... u mě za 3* ()

neowhiterabbit 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo napadá film za přechod z komedie na drama, když má snímek tento žánr v samotném hlavním popisu. Ano, i já jsem nečekal od mexického filmu mnoho, ale už jen to, že jsem neodešel po prvních 30 minutách jako jiní mi bylo divné. Vlastně ne tolik, protože film mě prostě bavil. Neznámí herci (ikdyž u Valentina jsem nechápal, proč na něj turistky tolik jdou (asi kvůli honoráři za roli :-))), kteří umí zahrát perfektně, někdy i líp než filmové celebrity, vás příjemně pobaví, skvělé dialogy, fajn prostředí a výborný střih/kamera prostě zaujmou. I netradiční role kaskadéra děj mile odlehčí a práce v podání Valentina nepřijde tak nebezpečná (ikdyž opak je asi pravdou, že :-)). Ale co se mi líbilo, jakým směrem je vedena hlavní myšlenka filmu, která Vás na konci překvapí (a to myslím doslova), protože dřív na to prostě nemáte jak přijít. Opět chválím výborně dlouhou minutáž, protože skvělý film by měl být i skvěle dlouhý a to tento snímek je. 5 * nedávám až tak často, ale tady jsem se neubránil. Kdo nemá rád snímky z jiných zemí krom tvorby filmů v USA, nechť zkusí tento snímek a v případě nelíbení se - může v nelibosti pokračovat či mi napsat, jak jsem mu doporučil "nepříjemně " zabít tak drahocenný čas...... ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Přešaltování z bláznivé komedie do dramatu v polovině filmu, byl zvláštní a nečekaný tah. Je fakt, že první půlka byla docela dost prdlá a až na pár vtípků jsem se nudila. Dokonce jsem přemítala o tom, zda vůbec film dokoukám. Po nekonečně nudných scénách přišel obrat, k vážnějšímu a lepšímu, udržel mě u obrazovky. Bohužel, srdcervoucí konec vše odpískal a vrátil do slabého průměru. ()

czkrikri 

všechny recenze uživatele

Super komedie zajimavě míchnutá s rodinným dramatem. Spousta nečekaných zvratů včetně konce. Výkon Eugenio Debeze je neotřelý a hodně vlastní bez nějakého velkého přehrávání. Začátek je dost divoký, ale po přesunu do LA se film dostává do velice příjemné roviny. Na mexický film se nedá říct jinak než klobouk dolů. Jsem rád, že i mimo hollywoodské škváry vznikají takto kvalitní komedie, u kterých se člověk od srdce zasměje a stejně tak upustí i nějakou tu slzu. Super volba na nedělní večer. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Bez návodu je pěkná komedie o tom, jak být otcem bez zkušeností. O tom jak vychovat dítě, aniž by strádalo. Tenhle snímek vás donutí se zamyslet nad tím, jak je život křehký a jak bychom měli být rádi za každý okamžik štěstí, který se nám dostane. Určitě vás tento příběh dojme i rozesměje. Možná mi úplně neseděl styl natočení, ale jinak určitě výborný film. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama