Reklama

Reklama

Djesus Uncrossed

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2013, 2 min

Obsahy(1)

Velkolepý fiktivní trailer odkazující na neexistjící film o pomstě (ne)ukřižovaného Ježíše Krista. Ježíš vstal z mrtvých, vrátil se a je připravený na vše - kromě odpouštění. Za podpory svatého Petra se ve svých sandálech vydává na dlouhou a krvavou cestu za pomstou. (Estrellita)

Recenze (54)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A sakra, ne všechno co tenhle geniální pán natočí, je geniální.Zatraceně nevtipné a to sem jeho velkej fanoušek.Tarantino není bůh a natočil i špatný filmy, jako je např. tenhle krátkometráž, kterej se dal s odkazy na jeho tvorbu určitě udělat zatraceně vtipněji.Waltz je sice boží, ale to nestačí.Slabé :/ 40%. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Podarená srandička z dielne SNL, na ktorej bol najvtipnejší profil na csfd, ešte za tepla, kedy tu bol za režiséra mylne označovaný Tarantino a profesionálni degustátori filmu z Čiech a Slovenska sa dušovali, ako jasne cítia prítomnosť Tarantinovho rukopisu, ktorý si tu sám zo seba uťahuje a na ktorom jedinom celý kraťas stojí :-) K samotnému skeču - videl som ho priamo v epizóde SNL, pobavil som sa, ale mal som pocit, že z nápadu sa dalo vytrieskať viac vtipov a zvučnejšie hlášky. Osobne sa mi viac páčil tento mix Louieho a Lincolna. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Natempovaný "trailer" na velkolepé úspěchy mistra Tarantina s Waltzem jako mužem, který hraje všechny role. Vykutálený pohled na filmy Quentnina Tarantina v níž se Waltz jako Ježíš stane Nespoutaným Djangem. Geniálně nás dostane do situací kde se na vše odkazuje a vidíme, jak si dokáže sám ze sebe dělat srandu!!! "Ježíši, tvá prdel pozná starý zákon!" ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, doufám, že je to fake a jediné co s tím má Tarantino společného, je fakt, že to na něj odkazuje. Schovává se to sice za neprůstřelnou nadsázku, ale je to sračka..Né jen nedotaženost jako Django ale férová sračka.. 2 stárs jen proto, že takový rychlojehelný trailer nejde hodnotit jako regulérní filmový počin. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

SNL v lepší formě... P.S.: Pro podstatnou část zdejších mentálně postižených. Tohle Tarantino fakt netočil, kapiš? P.S.: Skrk je krásnej důkaz retardovaný wannabe intelektuální husičky. Ale i tak mě těší, že si vzal moji radu k srdci a třeba se začne i na S(aturday) N(ight) L(ive) dívat, aby nebyl za legračního idiota. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama