Reklama

Reklama

Bo Burnham: Words, Words, Words

(TV film)
všechny plakáty
USA, 2010

Scénář:

Bo Burnham

Hrají:

Bo Burnham

Obsahy(1)

První stand-up comedy speciál amerického komika Bo Burnhama z House of Blues v Bostonu. (SaNcHeZ_cz)

Recenze (6)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci super, ale príliš roztrieštené, než aby si to udržalo nejakú kontinuitu. Pritom len opakuje určité frázy a témy, ale bez výraznejšej väzby. Ale keďže každý nejako začínal takže to beriem. Ústredná pieseň je super. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Normálně nejsem příliš velkým fanouškem stand-upu kde převážnou část vystoupení přebírají skladby v podání komika. Stejně jako jsem ovšem ochoten udělat vyjímku u Tima Minchina, udělám vyjímku i u Bo Burnhama. Nekorektní, zábavný a přitom ještě relativně mladý. Pokud zapracuje na vyváženosti a nabere pár let (aby jeho vtípky o manželství měly alespoň trochu větší živnou půdu), čeká ho slibná budoucnost. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Boa znám už z dřívější doby, kdy začínal na YouTube, takže je mi jeho humor už defaultně blízký. Viz název show a písně, oproti Boově pozdější tvorbě je to tu hodně o slovních hříčkách spíš než o nějakém hlubším poselství s výjimkou např. legendárního Rantu o náboženství nebo Art is Dead, což jsou pro mě vždy highlighty. Co se ale musí nechat je to, že všechny písně jsou chytlavé. Ne nadarmo Oh Bo i Words, Words, Words mají samostatné videoklipy. (v době psaní komentáře) WWW show taky obsahuje asi nejlepší ukázku jeho osobitého a velmi komediálně účinného přístupu k chování publika (heckling, tleskání do rytmu). ()

SammyboiSK 

všechny recenze uživatele

Inu, každý musel niekde začať a pri Boovi to nieje žiadna výnimka. Jeho prvý stand-up špeciál je asi to čo by ste čakali: pesničky a humorné kecy okorenené performanctvom. Každopádne humor tu moc dobre nezostarol a je vidno ako moc sa posunul v neskorších etapách svojej kariéry. Stále to je ale na štyri hviezdy pretože aj tu sa nachádza niekoľko skvelých momentov (najmä rant. a art is dead) a musíme brať v úvahu to, že mal iba 19 rokov čo je neuveriteľne. Dobrý debut, ale pravá genialita má ešte prísť... ()

Zajímavosti (1)

  • Text celého vystoupení, včetně textů k písním, je napsán na pozadí umístěném na jevišti. (SaNcHeZ_cz)

Reklama

Reklama