Reklama

Reklama

Go Goa Gone

(festivalový název)
  • Indie Go Goa Gone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Luv je čerstvo po rozchode. Odlúčenie od svojej životnej lásky chce riešiť radikálne. Rozhodne sa užívať si, koľko sa dá. Nezáväzný sex, zábava a alkohol sú pre neho jediným vykúpením. Spolu so svojimi dvomi priateľmi, nepoučiteľným sukničkárom Hardikom a Bennom, jediným z partie žijúcim usporiadaným životom, sa rozhodnú prijať pozvanie od krásnej Lenny na malý opustený ostrov. Ruská mafia tu pripravuje párty pre vyvolených. Na spoločne strávený večer vo štvorici po opici určite tak rýchlo nezabudnú. Novo objavená droga z ďalekého východu má totiž nežiaduce vedľajšie účinky: ľudí mení na nemŕtvych. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Fajn zombie komedie, ale žádná bomba se nekonala. Indické prostředí a herci v čele s indickým Neymarem byli příjemně netradiční. Pár hlodů opravdu povedených, dějově to je už slabší. Je to tu srovnáváno s Juan de los muertos, tak na to to dle mě nemá ani náhodou, to je vrchol subžánru. :-) 60% ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Odľahčená indická zombie komédia, ktorá má v mnohých smeroch pobavila. Je tu síce badateľná inšpirácia Shaun of the Deadom a Go Goa Gone tento úspešný britský kúsok v niektorých momentoch dokonca vyslovene vykráda, ale komu by už len v dnešnej dobe, keď je práve originalita v hororovom žánri úzkoprofilovým artiklom vadila takáto malichernosť? ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia troch kamarátov sa po pozvaní od náhodnej známosti ocitá na opustenom ostrove, kde Ruská mafia usporiada párty pre vyvolených. Na tento večer nikto z nich tak ľahko nezabudne. Pohodový večer plný chľastu, drog, či sexu sa náhle mení na krutý boj o život so zombie. Úsmevná hororová komédia, ktorá si určite zaslúži hodnotenie na úrovni lepšieho priemeru. Atmosférických pasáži sa síce nedočkáte, ale gore či humoru určite áno - 70% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Výborná zombie komedie, která sice úplně nedosahuje kvalitky Zombrilandu nebo Juana - vybíječe příbuzných, ale vysmát se u ní dá bez jakýhokoliv přemáhání se. Film sice vsází na všechny otřepaný móresy typu hulení, sjíždění kokešu, paření, děvek, ale kdo si připustí k tělu takovou malinkou parodii na Ibizu ve smyslu pařícího ostrova, kde po 72 hodinové pařbě vypadají všichni taky jako zombies, musí být spokojený. Na plnou palbu to není, ale Indouši ukazují, že je neradno je přehlížet. Jsem potěšen! 80% Btw. protikuřácký spoty během filmu jsou větší hardcore než všecky hororové prvky ve filmu. SMOKING IS INJURIOUS TO HEALTH, SO ALCOHOL AND DRUGS AND GUNS AND A LOT OF OTHER SHIT.....SO.....GO EASY!!!! :D ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, dlho som tento snímok odkladal kvôli krajine pôvodu, no bol som príjemne prekvapený, ako dobre som sa na tom zabával. To je predovšetkým zásluha zábavných postavičiek a množstva humorných situácií, o ktoré tu nebola núdza, aj keď ku koncu už ten humor trocha strácal dych. Tiež sa to pomerne ťažkopádnejšie rozbiehalo. Mám však z tejto blbinky dobrý pocit. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu místo "The End" poslední karta zní "The End is Near". (filmsim)
  • Soha Ali Khan, která ve filmu hraje cameo jako Hardikova (Kunal Khemu) imaginární ex-přitelkyně, je s hercem v reálném životě zasnoubená. (filmsim)

Reklama

Reklama