Reklama

Reklama

Ronaldinho - Den ze života hvězdy

  • Španělsko Ronaldinho - la sonrisa del fútbol
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Španělsko, 2006, 52 min

Obsahy(1)

Ronaldinho, jehož fascinující triky rozčeřily hladinu profesionálního fotbalu, se stal během velmi krátké doby uznávanou fotbalovou hvězdou. Fotbalista, který v barvách Barcelony nejvíce zářil v letech 2004 - 2006, značnou měrou přispěl k dvěma titulům ve španělské lize a k vítězství v Lize mistrů. Brazílii pomohl v roce 2002 k titulu Mistrů světa a v roce 2005 pak k Poháru konfederací. Mezi jeho individuálními úspěchy lze vyzdvihnout jmenování nejlepším fotbalistou roku 2004/05 asociací FIFA, nejlepším útočníkem Ligy mistrů v sezóně 2004/05 a zisk Zlatého míče 2005. S tímto unikátním DVD můžete prožít den s fotbalovým velikánem. Mimo dosah médií se seznámíte s legendou tak, jak ji neznáte, s jeho vztahem k rodině a zálibám. Ronaldinho upřímně hovoří o hráčích, kteří ho inspirovali již od dětství a o svých plánech do budoucna. Dokument přiblíží i jeho nezapomenutelné fotbalové momenty a góly. (xmafianx)

(více)

Recenze (1)

Zajímavosti (3)

  • Ronaldinho za svou kariéru působil v celkem v šesti fotbalových klubech, a to v týmech Grêmio, PSG, FC Barcelona, AC Milan, Flamengo a Atlético Mineiro. (Claude Speed)
  • Celé Ronaldinhovo jméno zní Ronaldo de Assis Moreira, v tomto dokumentu je pak přezdíván jako "Úsměv fotbalu". (Claude Speed)
  • Mezi Ronaldinhovy největší úspěchy patří např. 1 vítězství v Lize Mistrů, zlatá medaile z Mistrovství světa ve fotbale v roce 2002, 1 Zlatý míč nebo dvojnásobné ocenění Fotbalista roku pro léta 2004 a 2005. (Claude Speed)

Reklama

Reklama