Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Na Teenagerovské komedie se obvykle dívám spíš se zájmem pochopit co na těch stupiditách a trapnostech mé vrstevníky baví, ale u tohoto filmu musím říci, že jsem ještě něco tak kvalitního ani neviděl,tohle není směsice trapných situací a narážek na sex, je v tom spoustu dokonce i moudrých věcí,dokonce si myslím, trapnosti zde provádí pouze kamarád hlavního protagonisty a v tomhle provedení je naopak shledávám jako výborně pasující.Jen jedna věc je sice samozdřejmá, ale trochu nerealná představte si svoji střední,vyberte náhodnou skupinu dívek a pak je porovnejte co do krásy s herečkami tohoto filmu,také vám něco nesedí?6e by mezi 100 byla jedna nad 80kg(spíše více),nějaká ta s enormě špatnou vizáží a vkusem a tak dále,samozdřejmě se nebavíme o charakteru který může tyto nedostatky kompenzovat.Jen se nad tím zamyslete. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Emmanuelle je krásná k pomrouskání a ve filmu jí mělo být víc. O hodně víc. Méně zase mělo být ušopleska Tuckera, jenže to by musel scenárista a režisér v jedné osobě trochu krotit svou představu o generační výpovědi a zbytečně si neleštit ego nad svým domnělým ostrovtipem. Pár postřehů by se tu snad i našlo, ty ale tonou v bezuzdném plácání a mlácení prázdné slámy. Pořád dokola, takže nuda, nuda a zase jen nuda. Nakonec to není ani lechtivé, což dělá prostředí dívčí koleje trochu nevyužité. Hudba: Kevin Bassinson. 40% ()

Reklama

Muso 

všechny recenze uživatele

´Voyeurism´ a ´Female Nudity´.Tak toto sú dve klúčové slová pod ktorými je na IMDb uvádzaný tento film a presne otom to aj je. Klenot kanálu film+ ku ktorému vysielacie práva stoja asi tolko ako zájsť si 2x do kina, kedže ho dávajú každý druhý deň už asi pol roka. Tento fakt by ale nebol to najhoršie, keby to stálo aspoň za za jedno vzhliadnutie v polospánku s prižmurénými očami. Odporúčam vypnúť TV a pustiť radšej rádio.Aaaa abych nezabudol, tá jedna hvezda pochopitelne za tie baby:-) ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Jak málo stačí k tomu, aby se jeden puberťák zamiloval....výpadek elektriky v momentě, kdy cestujete výtahem. Roztomilá teenagerovská komedie plná pubertálních vtípků, zábavných dialogů na téma kluci/holky a krásných slečen z nichž pravá je jen ta jedna. Nevím, jak se to stalo, ale bavil jsem se a v závěru hlavnímu hrdinovy fandil, ať to dobře dopadne. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to zdaleka není tak tupé, jak by se na první pohled mohlo zdát. Samozřejmě, nic hlubokomyslného s komplikovaným dějem se nekoná, ale minimálně monology hlavní postavy jsou rozhodně zábavnější, než nechutné variace fekálních vtipů v jiných teenagerovských komediích. Už jen proto trochu přitlačím a dám slušných 60 % ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama