Reklama

Reklama

Nightmare Ends on Halloween II, The

Krátkometrážní / Drama / Horor
USA, 2011, 8 min

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po sedmi letech vzniklo pokračování této „hoňky“ mezi hororovou elitou. Pinhead chce Freddyho a tak využije služeb Jasona, Michaela a Leatherfaceho, aby mu dali pořádně na prdel, než to s ním skoncuje sám. Freddy sice není žádná máčka, ale má vůbec šanci proti takové přesile? Tohle pokračování mne bavilo o něco víc než předešlý snímek, ale i zde se souboje pokoušeli býti vtipné a moc se to tvůrcům nedařilo. Někoho tohle asi bavit bude, ale já už asi „zestárl“ a raději zůstávám u klasiky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som rád, že v hodnoteniach nie som jediný, čo si myslí, že toto je iba paskvil, ktorý sa tááák strašne tvári vážne, až je trápny na druhú. A ´´veľký´´ Roberto Lombardi, vo svojej ´´ikonickej´´ úlohe opäť žiari. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Mě krátká tvorba Chris R. Notarile vůbec nevadí a neotravuje mě to. Bohužel tenhle sekvel záporáků je podobné jako první díl, akorát s lepším zpracováním. Rozhodně jsem z těhle krat'asů nadšenější jak z Noční můry z roku 2010, která mi podrazila nohy. U tohohle se alespoň nenudím. 55% ()

RomanBond007

všechny recenze uživatele

Na to. že je to krátkometrážný film, je to selkom profesionálne zvládnuté. 5 hrororových postáv j jednej snímke (poviem vám, že najmenej sympatický je mi Pinhead), scenár neodflákly, rovnako ako celkový dojem. Hlavne Krugerovi dali na frak, ale tie ich bitky :D. Dávam 75% aj vdaka postavám Kruegera a Voorheesa!!! ()

Reklama

Reklama