Reklama

Reklama

The Nightmare Ends on Halloween

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2004, 9 min

Recenze (6)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ok řeknu to takto. Vzhledem k nostalgii a mé oblíbenosti Freddyho, Jasona, Michaela, Leatherface a Pinheada (a to i přesto, že jsem k jejich sériím nenapsal ještě žádný komentář) jsem dal tomuto snímku šanci a našli se zde pasáže, které se mi líbily. Jako celek to však na mne působilo dosti rozpačitě ve všech směrech. Freddy se sice pokusil přemluvit Michaela k vyvražďování malých harantů na Elm Street, ale ten mu to nežral, asi tak jako já tvůrcům. Každopádně dokážu pochopit, že se to někomu bude líbit víc než mě, ale já tyhle „koktejly“ nemám zrovna v oblibě stejně jako dementní dialogy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tu chcel niekto ( Notarile ) dokázať a ukázať, že si vie poradiť s každou možnou hororovou ikonou. Nie a ešte raz nie. Badateľná céčkovosť iba kazí snahu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj s prihliadnutím na fakt že to vzniklo pred 15 rokmi tak to jednak má otrasnú kvalitu záznamu, trápne dialógy a kúpené masky to zachránia iba ťažko... ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Jako amatérskou řežbu mých oblíbenců jsem si to užil, i když tolik postav dohromady mi zkrátka vadí. Rozhodně mě tenhle počin neurazil, ba naopak. 55% ()

Reklama

Reklama