Reklama

Reklama

Chelsea 1905-2005

  • Česko Chelsea 1905 - 2005: Stoleté výročí (více)
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2005, 110 min

Obsahy(1)

Rok 2005 byl podstatným mezníkem v historii Chelsea FC, v tu dobu slavilo mužstvo stoleté narozeniny. Po slabém začátku vstoupil tým v roce 1905 do druhé divize, ale když vyhrál v roce 2005 Premier ligu, stal se nejoslavovanějším a nejuznávanějším fotbalovým mužstvem na světě. Sídliště slavného klubu se nachází v nejelegantnější čtvrti Londýna a výkon hráčů na hřišti také odpovídá tomuto ojedinělému stylu.
Na DVD nalezneme vzpomínky Lorda Attenborougha, výběr těch nejzajímavějších záběrů z utkání a reportáže o nejvýznamnějších hráčích za uplynulých sto let. Nalezeme zde rozhovory s legendárními fotbalisty z rozličných období klubu Chelsea, jako jsou: Roy Bentley, Terry Venables, Peter Osgood, Kerry Dixon, Dennis Wise a John Terry.
Prožijte znovu ty nejvíce vzrušující události z historie klubu a okamžiky nejfantastičtějších gólů jeho hráčů. Můžete shlédnout všechny důležité záběry od získání mistrovského titulu v roce 1955 přes vítězství v Poháru FA až po nejnovější úspěchy fotbalových hvězd, které vychoval José Maurinho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Chelsea bol dlho môj obľúbený klub a aj teraz, keď už k futbalu nemám až tak fanatické správanie, tak stále ich mám veľmi rád a tento dokument mi padol vhod, proste som si ho užil, navyše také tie podrobné zhrnutia mám rád. ()

killberrybil 

všechny recenze uživatele

Tento dokument nemůže za totálně zprzněnej českej překlad, který se doopravdy nepovedl. Místo Curling cup Cardiff cup, Champions a Premier league jsou jedno a to samý, hráči se vlastně jmenujou úplně jinak... Dokument samotný výborný. ()

Reklama

Reklama