Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V současném Los Angeles se protínají osudy zoufalého dědice, profesionálního reportéra, mstivého detektiva a charismatického advokáta. Každý z nich dochází k nelehkému mravnímu rozhodování, uvědomnění si svého skutku a následnému rozhodnutí. Tyto zbloudilé duše zoufale hledají odpovědi, a to pod vedením záhadného cizince. (tuntavala)

(více)

Recenze (8)

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne netuším, o čom ten film bol. A myslím, že to netuší ani režisér samotný. Asi to malo nejakú myšlienku a posolstv, ale bolo to obalené pod takou vrstvou hnoja, že som sa k tomu neprebojoval. ODPAD! ()

Reklama

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Film, který se snažil něco říct... ale natolik nešikovnou formou, že mě mátl a nudil a ve výsledku jsem vlastně nepochopil pointu ani smysl. Sledujeme zde několik osudů, které porušují dohromady celé desatero. Osudy, které se neustále proplétají, skáčou v čase... Mě film nedal vůbec nic, jen jsem se opravdu nudil. Přesto děkuji ANETT za vytvoření titulků - někoho jiného třeba film osloví. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Hodně zmatečné, mužské postavy se mi pletly snad už proto, že jsou si dost podobné vizáží. Může to mít myšlenku, ale ta je dle mého názoru docela špatně uchopená a po skončení filmu v člověku zůstane jen zmatek a otázka - co to jako mělo být? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama