Reklama

Reklama

Certified

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor / Mysteriózní / Komedie
USA, 2011, 9 min

Obsahy(1)

Frank robí prácu poštára takmer celý svoj život. Jedného dňa sa pri plnení svojich povinností stáva aktérom zhody okolností, ktorá ho prinúti prijať pozvanie do jednej z domácností, ktorým roznáša poštu. Krátko po vstupe si začne klásť viaceré otázky. Vošiel do domu šialenej rodiny? Alebo je pravda úplne "prostá"? (*CARNIFEX*)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Frank robí poštára takmer celý svoj život. Jedného dňa pri plnení svojich povinností sú tak nastolené okolnosti, že musí prijať pozvanie do domácnosti. Vošiel do domu šialenej rodiny? Alebo je pravda úplne "prostá"? Toto nie je horor a každý kto očakáva prvky tohto žánru je mimo. ( spoiler ) Tu ide len o pointu príbehu detskej zloby, nevinne pôsobiacej tváričky. Klamú deti??? Žiadneho gore, strašidelnej atmosféry sa nedočkáte. Nízke hodnotenie je problémom diváka, nie onoho filmu - 50%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Práce pošťáka nemusí být zrovna špatná, projdete se po čerstvém vzduchu, sem tam si přečtete nějaký ten časopis a seznámíte se se spoustou lidí (z nichž někteří mohou být i velice příjemní). To byste však nesměli být poseroutkové a hlavně nesmíte brát povídačky malých holek vážně…Ze začátku jsem si myslel, že půjde o další zombie kousek, ale nakonec se ukázalo všechno jinak. Hlavní hrdina nepředvedl zrovna zlý herecký výkon, jenže pointa příběhu se ve finále ukázala být dost nudná a hlavně ničím zajímavá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak sa skombinuje malá, budúca spisovateľka či scenáristka ( alebo skôr ďalší príspevok pre psychiatrickú liečebňu ) a poštár, ktorý krátko predtým ´´nechtiac´´ kukol do pošty ( hororový komiks ), bude z toho riadny blázinec. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začíná to docela dobře, nálada je zde budována celkem pěkně, ale pak se to najednou zlomí a pointa jde pěkně do háje. Hororová atmosféra je najednou pryč a celé je to takové chuďoučké nic. Zbytečně strávený čas. ()

Reklama

Reklama