Reklama

Reklama

Atlantic Rim – Útok z moře

  • USA Atlantic Rim (více)

Co se děje v Mexickém zálivu? Postupně mizí ropná plošina i ponorka. Do hlubin oceánu jsou spuštěni roboti, kteří jsou řízeni speciálně vycvičenými vojáky, aby tuto záhadu prozkoumali. (TV Barrandov)

Recenze (34)

mojma79 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je "neco" hodne TV Barrandov! Takze vubec nic! Fakt nic! Za co 8%? ... 1 % za nesahej na me! 1% za "kde je ten empik z klicema! 1% ten empik se vrati! 1% to je ten empik! 1% prezident USA schvalil atomovy utok! 1% prezident USA nesmi schvalit atomovy utok na uzemi USA! ... jsem na 6 % takze 2% za uzasne herecke ... komicke ... tragicke ... na hovno vykony??? Nebo za uzasne fraze??? Nebo za uzasne efekty??? Toto nesmi uz nikdy nikdo nikde videt! NIKDY! ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu se dá říct jediné - no do háje! Neřeknu, Asylum mám rád jako recesisty, ale tohle... Film, kde je práce s fantazií více, než dění na obrazovce. Bohužel ne ve smyslu, ve kterém by to mohlo být myšleno. Výtvor od Asylum parazitující na známém filmu Pacific Rim a taktéž sebedestruktivní tragédie. Ať už šlo o boj s nestvůrou, kde bylo z každého velice špatně zanimovaného a často opakovaného 3D záběru ukázáno sotva co do vteřiny, či se celý děj ubíral tak logickou cestou, že se černý hlavní hrdina byl schopen v hořícím baráku (kde ohně ani dýmu viděti nebylo) dlouze vykecávat s osobou, jenž měl původně zachránit. Neberu v potaz ani obrovské bitevní roboty, jejichž nová technologie propojení mysli (vč. cítění veškeré „bolesti“ robota) se ukázala být dost zbytečná k faktu, že piloti stejně zůstávali uvnitř a taktéž stále občas zmáčkli nějaké to tlačítko. Jedna z většiny námětových hovadin, která z tohoto filmu dělá jeden z největších exkrementů, který jsem měl kdy tu čest vidět. A to je co říct. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Von se ani del Toro moc nevytáhl, ale tohle je i na Asylum silný kafíčko. Ohromně nucený plagiát každým záběrem křičí "naletěls, debile!" a buď už postrádá tradičně mamutí porci nechtěného humoru, nebo jí naopak má takové množství, že to průměrný pozemšťan není schopen pobrat. Graham Greene, kdysi tančící s vlky, by na tohle bebíčko potřeboval náplast o rozloze Bangladéše. ()

cortez odpad!

všechny recenze uživatele

Co je moc to je moc. Já nevěděl jestli brečet nebo se smát. Více marný a trapný film jsem dlouho neviděl. A slovo viděl je značně přehnané, neb jsem viděl asi 15 minut filmu a i za to se proklínám. A ty herecké "výkony".... jaaaj. No, ani jsem netušil, že něco takového můžou vysílat v TV. To by mělo být i pod jejich úroveň... na druhou stranu, pokud třeba TV dostává placeno za to, že vypustí do éteru takovou spraseninu, tak asi jo, prachy jsou prachy, bohužel. Pokud by bylo horší hodnocení než odpad!, dám ho dvakrát:) ()

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Vy jste fakt Hateři, jenom kvůli tomu, že to kopíruje pacifik rim, tak odpady??!! Jste šílení Hateři. Ale k filmu. Hodně se mi líbila ta stvůra (drak,ještěr nebo co to bylo). Ničení města,žranic a akce bylo mnoho. Souboje roboti vs příšery-Luxusní. Jsou ve filmu ale i místa, co jsou hluchá nebo nic moc. Nebýt té zaverečné bitky, dávám 80%, ale kvůli té bitce dávám 90%. Pro mě rozhodně lepší než Pacifik rim. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • Všetci mŕtvi po útoku monštier majú iba malé zranenia, takmer nikto nie je roztrhaný, rozdupaný, zavalený sutinami ani nič podobné. Očividne nemohli zomrieť útokom príšery. (ČSFD)
  • Pri páde z vesmíru by robot, v ktorom je Red (David Chokachi), spôsobil nárazom do Zeme obrovské škody a samotný Red by to s najväčšou pravdepodobnosťou neprežil, určite by sa len tak nepostavil a nedokráčal preč. (ČSFD)
  • Vojaci strieľajú po všetkých monštrách opakovane z karabín M4. Tieto zbrane majú relatívne malý puškový kaliber. A hoci sa už pri prvom stretnutí ukáže, že nie je dosť silný na zranenie monštier, všetci vojaci behom ďalších stretnutí používajú tento typ zbrane, nikoho nenapadlo nasadiť snajprov s vysokovýkonnými puškami. (ČSFD)

Reklama

Reklama