Reklama

Reklama

Tajná minulost UFO

(TV film)
  • USA Secret History of UFOs (více)
USA, 2012, 120 min

Obsahy(1)

Mimozemšťané, nebo špatně vysvětlené přírodní úkazy? Při zkoumání tajné minulosti UFO zanalyzujete pádné důkazy a uslyšíte názory odborníků. (National Geographic)

Recenze (3)

zubrik66 

všechny recenze uživatele

Prevažne americké stretnutia tretieho druhu. Teda, až na jednu anglickú epizódu. Dokument v štýle - my sme videli tie svetlá - a zase my (vláda, letectvo, tajné služby) hovoríme, že ste videli akurát tak plyšového králika vo vrtulníku... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Udalosti, popisované očitými svedkami - VS - protinázor odborníkov, ponúkajúci "reálny" pohľad na nevysvetliteľné úkazy či skúsenosti na úrovni "4 druhu". Som skutočne milo prekvapený, ako objektívne je spracovaný tento dokument. Po dlhej dobe žiadna jednostrannosť, fantazmagória či fanatizmus, a práve zato tá "štvrtá". ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Já prostě musím dát čtyři hvězdy. I když mě stále udivuje, že někteří lidé věří v tento inteligentní život. Vím co to způsobuje a v tomto dokumentu vám některé příznaky i dobře osvětlí, což palec nahoru. Ale ukazuje obě strany mince. Nejenom vědecké názory a vysvětlení, ale také rozhovory s lidmi co nedají dopustit na blízké setkání třetího druhu :)...Ať se přikláníte k jedné či druhé straně zde si můžete přijít na své... S čím ale souhlasím všemi deseti je, že ať řeknete věřícím lidem jakoukoliv myšlenku či fakt racionálně a časově správně podloženou nedocílíte přeměně jejich už utvrzelou idei .... HODNOCENÍ: 82% (4*) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama