Reklama

Reklama

Chainsaw Babe 3D

  • Velká Británie Chainsaw Maid 3 (neoficiální název)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Velká Británie, 2012, 4 min

Režie:

Lee Hardcastle

Hudba:

Dave Andrews

Recenze (14)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Keby som to zobral štatisticky, najväčšiu zhodu v posledný deň roku 2013, majú moji obľúbení, v sledovaní Hardcastlea. Hodnotenie poväčšine nadpriemerné a púšťali si to všetci. Kým som bol ešte triezvy, zamyslel som sa, a neviem či ma viac zaujíma kto ako silvestroval, alebo opäť, ako by tie plastelinové orgie, vyzerali v reáli. Snáď medzi tým nie je žiadna paralela :) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér Lee Hardcastle se chystá nakupovat: "Tak jsem si tady sepsal seznam toho, co mám dneska koupit. Co to tady mám: rohlíky, mléko, chleba, káva, cukr, máslo, vejce...táááák to bychom měli...se obleču a pomalu půjdu....hotovo...zavírám dveře od bytu a jde se....Néééééééééééééééééééé...to snad není možný...málem bych zapomněl na to hlavní....PLASTELÍNU! Abych mohl natočit něco nad čím moje zneuznané režisérské kvality budou plesat. Zmatlám plastelínové figurky a celý ten svět zavraždím. Nesmírně se budu bavit nad uplácanými figurkami, jak od retardovaného mongoloida s primitivním myšlením a všechno to znectění mého uměleckého jádra napěchuju do loutkového hororu, kde formelácké exkrementy létají vzduchem a rozdrcené mozky nebo rezřezaná těla ukojí můj hlad po explicitním násilí. V zásobě už mám i pokračování. Chobotničky z druhého patra se mně tam už do příběhu nevešly, ale stále pilně jednám o získání autorských práv, abych svůj vysněný projekt mohl zdárně dotáhnout do konce, než mě s definitivní platností odtáhnou ve svěrací kazajce do blázince. Panečku, to jsem se ale vyřádil!!! Mám stejný pocit úlevy jako kdysi Škopková házející svatební dary přes plot dvorku." Milý pane Hardcastle, to chce klid a objímat stromy...Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Totalitně totální nářez, který jako by byl skloubením výtvarna Aardmannů a hravé zvrhlosti Roberta Rodrigueze, nebo raného Petra Jacksona. Na prostoru čtyř minut se rozehraje skoro geniální hravá směsice, kde jsou možnosti využití plastelíny ždímány do dna. Snad jen jeden hnědavý vtípek si mohli tvůrci odpustit ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Hardcastle je pořád hard, ale už je to poněkud stereotypní a hlavně tomu chybí vtip! V dalším díle plastelínových gore jatek, které původně vycházejí z japonského splatter kraťasu Chainsaw Maid režiséra Takena Nagaa, přidává fekální humor a erotiku. Sexy francouzská uklízečka je bohužel pryč a máme tady ženu, která má na sobě jen kůži a v ruce motorovku. Zombíci jsou už ohraní a nápady zrecyklované - přibyla však třetí dimenze./// A pokud chcete vidět pinďoura nebo prsa, musíte si dva dolary připlatit. Ovšem dítě v mixéru a nekončící metry vyhřezávajících střev uvidíte bez omezení... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama