Reklama

Reklama

Mickey a jeho parník

  • USA Tugboat Mickey
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1940, 7 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Mickey, Goofy a Donald se tentokrát stávají námořníky. Ačkoli se sem tam nějaké problémy objeví, tato parta se s nimi vždy skvěle vypořádá - samozřejmě po svém. Opravdové dobrodružství ale začíná, když námořníci zaslechnou S.O.S. volání o pomoc, které přece nemohou nechat bez povšimnutí... (Estrellita)

Recenze (6)

Flego 

všechny recenze uživatele

Mickey, Donald a Goofy - trojica námorníkov, ktorí sa dostanú do bláznivého dobrodružstva im podobnému. Goofy pri kotly nemá chybu. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejvtipnějších krátkých disneyovek, kde se dohromady scházejí Mickey, Donald a Goofy. Nevím, jestli to bylo záměrem tvůrců, ale podle mě odkazuje na dva roky starou událost s rozhlasovou hrou Válka světů, kterou tehdy nezapomenutelně přednesl Orson Welles. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

106. diel zo série Mickey Mouse - Mickey, Donald a Goofy opäť spolu, tentoraz pri kvázizáchrane lodi v núdzi, alebo že to bolo iba rádio :) 70% ()

Vampyre 

všechny recenze uživatele

Krátka rozprávočka o tom, ako Mickey, Donald a Goofy generálkuju svoju loď, keď znenazdajky začujú úprosné volanie o pomoc. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Mickey, Goofy a Donald mají parník, se kterým se mají vypravit na záchranu potápějící se lodi. Jsou natolik rozrušeni možným dobrodružstvím, že v samém zmatku ničí, na co přijdou. Závěr je pěknou tečkou za jejich trápením. ()

Reklama

Reklama