Reklama

Reklama

Lichtmond

všechny plakáty
Animovaný / Hudební
Německo, 2010, 49 min

Režie:

Diego M. Bonati

Obsahy(1)

Digitálně animovaný snímek, ve kterém za velké hudební podpory sledujeme vznik světa o sedmi sekvencích. Snímek není nábožensky zaměřen, odehrává se spíše někde v jiném světě. (Terva)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nerozuměl jsem tomu ani slovo Z obrázků jsem rovněž nepochopil vůbec nic. Přesto musím uznat, že jsou opravdu nádherné. 3D je velmi vydařené. Před obličejem vám mnohokrát prolétne létající rybka, což patří k tomu nejlepšímu. Dále musím určitě ocenit brilantně, ale opravdu brilantně zvolenou hudbu. Je to zkrátka velmi dobré. Příjemných 50 minut relaxace. Pokud se vám na pevný disk nedostane trojrozměrná verze, tak na to nemá smysl koukat. Za sebe pálím pěkné 4 * a brzy se chystám na pokračování, které by zde bylo fajn zaprofilovat. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nádherná vizualizace stvoření světa v sedmi sekvencích trvající 53 minut. Perfektní je i hudba. Za zmínku stojí nádherná tančící Lilith v ledovém hávu. ()

Anette3 

všechny recenze uživatele

Krásná dechberoucí tvorba. První animovaný příběh, který nemusí mít hlavního hrdinu a soka a přesto vás zaujme. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Luxusní 3D animace, která jde přímo k vám. Vše se tak odehrává přímo u vás. Uklidňující hudba k tomu vás přímo vyzívá ke spaní. Poznámka: Já osobně to ještě nedokázal na jeden zátah shlédnout. Pokaždé usnu. Viděno na Blu Ray 3D. Hvězdiček 5 ()

Reklama

Reklama