Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Romantickým filmům neholduji a na tento ukázal náhodný los. Jinak bych zhlédnutí jistě ještě hodně dlouho odkládal. Jednalo se extrémně klišoidní a naprosto předvídatelnou záležitost, která ovšem byla poměrně vkusná, vtipná, na ústřední dvojici se dalo dívat, aniž by člověk dostal chuť zhnusením spáchat sebevraždu a především jsem měl během sledování velmi příjemný doprovod. Navíc má snímek extrémně svižný spád, takže se nestane, že by divák uvízl na místě, topil se ve vatě a naříkal nudou. V rámci žánru bych tento film zařadil bez debat k tomu povedenějšímu a rozhodně ne proto, že musím. 😶 [66 %] ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Tuctový název, tuctový poster, všední trailer a příběh tematicky rovněž nijak nová záležitost... na last minute kino jednoduše s pramalým očekáváním odcházivší a následně věkovým průměrem v sále mírně vyděšen, usedl jsem do sedačky s pocitem, že snad moc nebude mladé slečny rušit slyšitelné kornatění mých tepen. Inu o moc horší už to být nemohlo... ale také nebylo. Ba naopak, až na pár kýčovitě umělých scén a pitoreskních charakterů děj poměrně bezbolestně (byť trochu dle očekávání) plynul. Když přimhouřím očko, daly by se z bedny s červenými hvězdami vytáhnout tři a jedna malá k nim. S láskou, hippyman. 70% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Klasická hra na dva nejlepší kamarády, co jsou jenom kamarádi a možná by i chtěli víc. S neokoukanými herci, velmi dobrým hudebním doprovodem, ale bohužel s příběhem, který skřípe, jako dva roky nenamazané panty od dveří. Možná, kdybych tolik nepřemýšlel a jenom se díval, vypnul mozek, možná bych dal víc, ale takhle ne. Těch klopýtnutí, těch náhod a klišé tam bylo přece jen na můj vytříbený filmový vkus až moc, takže ta dnešní trojka je nejvýš spravedlivá. V případě lepšího diváckého prožitku, doporučuji mnohem lepší What If. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ve třinácti, možná v šestnácti letech bych byl z takového filmu určitě nadšený a ještě se nad ním dlouho rozplýval. Ano, srdce všech romantiků může plesat, ale mně v dospělém věku už leze na nervy, když vidím po sté padesáté prvé totéž klišé, když postavy pronášejí tatáž moudra, a když hlavní hrdina/ka má ztřeštěného/ou nejlepšího kamaráda/ku. S láskou, Rosie má pár moc pěkných momentů, ty jsou ale doslova vymazány naprostými scénaristickými lapsy, které mě doslova šokovaly, jestli je to vůbec možné. Nevím, jestli tak naivní, nereálná až absurdní byla samotná literární předloha anebo si to scénaristka pro film upravila. Když jsem se podíval na filmografii režiséra, tak jsem prozřel, ale S láskou, Rosie bude rozhodně jeho nejlepší počin. Závěrem tradičně kapka pozitivna - hudební složka výborná, ta mi občas dala vzpomenout na dobu, kdy mi fakt bylo těch šestnáct. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Takže, celkový dojem z filmu bol dobrý. Hlavný hrdinovia sympatickí, výborný soundtrack, pekné exteriéry. Ale! Celý príbeh pôsobí príliš prekombinované. Mne sa osobne na príbehu páčilo, že ukázali, že aj po narodení dieťaťa môže mať žena nejaký ten život, že tým sa nezborí svet. No, nelogické správanie hrdinov (a to vo väčšine romantických filmov vidím) ma privádza do šialenstva. Tento film úplne podupáva status manželstva. Nie som žiadna bojovníčka za morálku a podobne, ale myslím, že zobrať si niekoho koho nemilujete len preto, aby ste sa s ním mohli rozviesť, keď sa človek, ktorého milujete s vami udobrí, je blbé. Je to nerealistické a vyvoláva to vo mne menší hnev. Možno som už jediná, ale myslím, že by stačilo keby mali frajerov/frajerky. Z tohto pohľadu to vyzeralo tak, že sa hlavní hrdinovia hrali s citmi všetkých ex-manželov, ex-priateľov a ešte aj tej chudinky dcérky. Neviem...tak asi 60 % ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama