Reklama

Reklama

Recenze (11)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Suhlasim s oboma predoslymi prispevkami. V tej pociatocnej komedialnej faze som sa vyborne bavil . Vtipky a grimasy boli dokonale. Kurier je typek na pohladanie, nehovoriac o slecne - snazivej reporterke. Ma to akcny naboj, samozrejme spravne uleteny a dost "prepaleny". Hoci som uz po hodine a pol pocitoval utlm, stale sa dalo este ako tak bavit na kriminalnej linii filmu. Kazdopadne mierny nadpriemer. Skoda, ze komedialnej casti dosiel dych pomerne skoro. Pobavili tiez clenovia korejskeho policajneho zboru a par kaskaderskych srand (skoky aut, riedky beton :) ). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SNAHA OTCE ZACHRÁNIT SVÉHO SYNA, ZMĚNILA OBYČEJNÉHO OBČANA V HRDINU…“ /// Akční krimi (rádoby) komedie. Akce za dvě*, krimi ujde a komedie? Snad jako CRAZY. Hovno snad – prostě crazy a hotovo! Jinak bych to debilní chování nedal! Debilní, debilní… prostě mně připadaj jako kreténi. (Ale v pohodě, třebas tomu nerozumím.) Takže to beru jako crazy komedii. Stejně crazy je i většina akce, ale u tý mě to tolik nerozhází, páč jsem zvyklej na cokoliv. Příběh o honění nevinnýho poldama i hajzlama, taky zrovna velkou originalitou necáká. Navíc je to ,,CRAZY“, takže poldové si neuměj dát dohromady kolik je 2 a 2, padouch oslněn vlastní vyjímečnostní dokáže taky hovno a hlavní hrdina má starosti s frackem. Není to překombinovaný, jen zbytečně dlouhý a de facto blbý. Ale věřím, že při kusu dobrý vůle, se na to kouknout dá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vidět (asi) nejhezčí úder čelem v dějinách. 2.) Jsem spíš na takovej netradiční humor. (Třeba ti asiati maj hodně vtipný kousky…) 3.) Thx za titule ,,LAnGI“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

hujerita 

všechny recenze uživatele

Zábava,zábava, a ešte raz jedna veľká zábava. Ak pristúpite na hru že sa žáner komédia vytratí cca tak po pol hodinke a objaví sa sem tam, tak vás čaká výborná akčná krimi komédia či čo to je. Ako to menilo žáner bol som naštvaný trochu, ale ani neviem ako a po chvíľke ma to prešlo a užil som si to. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Svizna akcna komedia, ktora v prvej polovici pripomina eskapady Jackieho Chana z jeho zlateho obdobia. Hlavny hrdina nemotorne ale uspesne unika viacerym prenasledovatelom na x spôsobov. V druhej polovici film zbytocne zvaznie a odnesu si to aj nejaky sympaticke postavy. Finale mi uz pripadalo strasne natahovane. Skratenie o 20 minut by filmu prospelo. Medzi zapory by som dal casting hlavneho hrdinu. Ha-gyoon Sin je sympatak a skvely dramaticky herec, ale komedialny talent nema. Rovnako sa ani zdaleka nevyrovna Jackiemu v akcii. Preto si väcsina jeho akcnych scen musi vypomôct bud trikmi alebo strihom. Nastastie su tu aj nejake kvalitne poctivo natocene autonahanacky. Zato finale je na druhej strane prehnanymi trikmi nadopovane az prilis. Takisto sa mi nepacila postava syna hlavneho hrdinu. Nesympaticky a otravny clovek. A ked sa konecne zmenil, tak to uz bolo neskoro. Medzi klady by som dal zase nesikovneho policajta v podani môjho oblubenca Sang-ho Kima. Policajti tu znova boli za uplne neschopnych, ale kedze je to vo velkej miere komedia, tak ma to tentoraz nesralo, ale bavil som sa na ich ucet. Takze za jedno zhliadnutie to rozhodne stalo. 6/10. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Takže já jsem se nebavil ani vteřinu celého filmu. Nenávidím tyhle ztřeštěné ťing-ťong bláznivé hrdiny, kteří se mrskají, poskakují, není jim nic rozumět, nedělají nic logicky, přehnaně afektovaní, chvílemi až debilní. Tohle fakt nefunguje. Akorát to celý film velice narušuje a devalvuje na úroveň obyčejného béčka až céčka, pro otrlé povahy. Do toho samozřejmě ohraní přitroublí policisté, kteří nevědí co činí, něco na způsob FBI v korejské verzi a náznak příběhu či nějakého smíření otce a syna, které se naprosto vytrácí v celém tom zmatku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Do této doby vůbec první jihokorejský snímek, jehož investorem je ryze zahraniční společnost. Filmové studio 20th Century Fox se zasadilo o komplexní financování celé výroby filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama