Reklama

Reklama

Dollface

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 7 min

Režie:

Colin Campbell

Scénář:

John Sylvain

Obsahy(1)

Je Halloween. U Emily a Nicka zazvoní na koledu dívka v podivné masce a zapomene u jejich dveří kabelku. Nick se ji rozhodne zanést na adresu, kterou zjistil z dívčiných dokladů. Když se dlouho nevrací, Emily se rozhodne jít ho hledat. Dorazí na uvedenou adresu a sdělí ženě (Roma Maffia), která jí otevřela, jak se věci mají. Ta je znepokojena a pozve ji dál s tím, že vše za chvíli vysvětlí, a vzdálí se. Poté Emily zaslechne Nickovo volání o pomoc a rozehraje se krutá hra na kočku a myš. (PetrPan)

(více)

Recenze (8)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Přes zjevně vyšší rozpočet se tenhle kraťas příliš nevyvedl, jemný nádech exploitation ( tohle slovní spojení je velmi romantické a moc se mi povedlo:) a potenciál bláznivé lidské panenky vyšumí v jakémsi polohumorném ( opravdu perlím s těmi výrazy) finále. Dvě hvězdy s odřenýma ušima. https://www.youtube.com/watch?v=xQq5Qa1f80g ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento short v sobě skrýval jistý potenciál, který se ovšem nepodařilo naplno využít. Zápletka není špatná, atmosféra sebou místy přinese i menší dávku napětí, ale jako celek to na mne moc nefungovalo. Místo aby si s námi více pohráli a nabídli nám pořádný závěr, tak to až příliš uspěchali a vše důležité se opět odehraje mimo záběr kamery. 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že sa v tomto žánri už nedá toho veľa originálneho povedať, tak sa tvorcovia, hoc na malej ploche, snažia pretaviť svoje myšlienky v plnohodnotný tovar. Občas to funguje, občas teda nie. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ta "panenka" je tak nádherně odporná že prostě nemohu jinak. Scéna kdy holčinám doslova dýchá na záda se mi velmi líbila a scéna se schody byla pro mě velmi dobře natočená. Napětí bylo pro mě hmatatelné a hudba parádní. Tomu říkám hororovej večerníček jak má být. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla hovadina. To mělo mít nějaká smysl? Zvuk byl totálně špatný a nebylo tomu rozumět a věřím,že Youtubem to nebylo, pointa taktéž úplně debilní. Jedinou hvězdu dávám za pěknou, stylovou, hodící se hudbu. To je asi tak všechno. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Obstojná hororová jednohubka se zajímavým námětem, slušnou atmosférou i několika napínavými místy, herecké výkony neurazí. Pointa je však trochu na domyšlení (vymyšlení). Body přidávám za povedenou hudbu. ()

Reklama

Reklama