Reklama

Reklama

Záchranáři 3D

  • Kanada Rescue
Trailer

Obsahy(1)

Film Záchranáři přibližuje divákům těžkou, ale inspirující práci lidí, kteří zachraňují životy tváří v tvář přírodním katastrofám. Snímek sleduje námořního velitele, dva piloty a dobrovolného záchranného technika při cvičném zásahu. Když Haiti zasáhne zemětřesení a způsobí jednu z největších humanitárních katastrof století, diváci mohou z bezprostřední blízkosti pozorovat ohromné úsilí, s jakým se na zasažené místo přesunují vojenské i civilní týmy z celého světa. Záchranáři přináší velkolepý příběh skutečné světové katastrofy i reakci těch, kteří dali filmu jméno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Tentokráte zase jeden "náborový" dokument, vytvořený na zakázku pro Americké zbrojovky/respektive armádu. Tentokráte ale běžná armádní technika pomáhá v humanitární krizi po zemětřesení na Haiti. Není to zázrak, ale za dokoukání určitě stojí. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Dokument so slušným 3D, ale práve vtom je cítiť jeho nespontánnosť a umelá strojenosť. Udalosti ako na Haiti by mohli byť aj dodatočne stvárnené viac osobnostne a citovo, než len reflektovať technickú dokonalosť americkej vojenskej pomoci. Raz však neurazí. | Videno na Blu-Ray 3D | ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama