Reklama

Reklama

Green Street 3: Rváči nikdy nezlomení

  • Velká Británie Green Street 3: Never Back Down (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je to už štrnásť rokov, čo Danny (Scott Adkins) opustil prostredie futbalových chuligánov. Jedného večera sa po prijatí hovoru dozvedá, že jeho mladší brat Joey (Billy Cook), ktorý sa rozhodol pokračovať v jeho šľapajách, bol zabitý. Aby bývalý vodca chuligánov zistil totožnosť jeho vraha, vykonal na ňom pomstu a prinavrátil zašlú slávu firme Green Street Elite (GSE), vráti sa do jej čela a znova vstúpi do sveta hooligans, kde sa však pravidlá za ten čas zmenili. (Sufferer)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keďže hlavnú úlohu hral Adkins, myslel som si, že to bude viac MMA ladené. A nie. Súbojov bolo síce viac, aj celkovo scenár bol ladený na tréning a boje ako na footbal a taký ten street fight, ktorý sme mali možnosť vidieť v predchádzajúcich dieloch, ale nebol to až taký prúser. Hooligans prešli do podzemia, už to nie sú súboje za bieleho dňa na ulici, s palicami, flaškami a nožmi. Už sú to organizované súboje, kde zápasníci jednoducho majú natrénované, vedia do čoho idú a patrične si to užívajú. Z tohot pohľadu film priniesol veľa. Z pohľadu predchádzajúcich dielov ho asi fanúšikovia zavrhnú. Fighty neboli zlé. V kútiku duše som dúfal, že nechajú Scottovi voľnú ruku, alebo nohu, nech im ukáže, ako sa kope. Takto to bol box s prvkami zápasu a zopár kopmi. Pôsobilo to tak, že je to o stupeň lepšie ako pouličné súboje. Čo sa týka scenára, klasika. Pomstiť smrť brata, rozkopať všetkých a dostať vraha. Zvrat ku koncu som nečakal, ten ma prekvapil. Výpravovo slabé, neustále slov - motiony po čase začnú liesť na nervy. Adkins trochu v útle čo sa týka súbojov a hrať tam tiež nemal veľmi čo. Prekvapil ma Joey Ansah, dúfam, že o ňom ešte budeme počuť. Zhrnutie : celkom slušný film, aj keď na svojích predchodcom nemá. 3 z 5 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak mě Green Street 3 mile překvapil. Je to samostatnej film, kterej nenavazuje na původní Hooligans. Naopak si jde svou cestou a místo čistých pouličních bitek jsou zde zápasy v pětičlených týmech. Adkins není tak ultimátní řezník a dostane i pěknou nakládačku. Choreografie je pěkná, i když zdaleka nevyužívá Scottův potenciál. Souboje mohly být i delší, hlavně v části, kdy tým bojuje v lize z posledního místa. Jinak obsazení v pořádku (barmanka parádní :D) a celkem jsem i týmu fandil. Příběh je jednoduchej, bez nějakých zvratů. Hudba taky pěkně dokresluje atmosféru. Přemýšlel jsem dokonce i o plným počtu zvězd, ale zatím dávám 85% :) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Jste li citlivý a kultivovaný intelektuál, co si dvakrát týdně prostě musí s „Vesthem pyčo!“ na rtech minimálně kopnout do nějakého podobně smýšlejícího, kulturního a inteligentního müslitele, nesmíte se divit, když se najde nějaké stejně vypatlané, agresivní hovado, co vám s gustem a bez mrknutí oka rozšlape hlavu. Váš vyteplený bratr pak musí sebrat všechny homosíly, aby vás pomstil. Vědět předem, že film pojednává o drsném kataristovi, kterého hraje žužu transvestití princezna, co vytrénuje partičku čtyřicetiletých, otylých fotrů, aby vyhráli kung-fu ligu anglických roudís, vypálím ho na CD-CIGÁNA a pustím akorát z okna. Takhle však musím překvapivě konstatovat, že kromě toho, že mi Scott Asskins zase dráždil svou přítomností konečník a mnohem více by mu slušely role, kde by oblečený v šatech sexy komorné a chlupatou štětkou na prach v ruce hrál třeba drsného vyhazovače na swingrspárty análních dobrodruhů, se jedná o příjemně, staromilsky klišovitý a zábavný krosouvr mezi arénovkou a hovadím fanděním! Až jsem z toho dostal zase chuť zrušit před Bazalama nějakému zkurvenému sparťanovi s ovarovým krkem zubní kartu jako v dobách, kdy jsem ještě býval mladý a neklidný knihomol. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Chvilkami jsem si měřil teplotu, jestli náhodou trošku nezáchvatuji ze třiačtyřicítek, nakonec jsem však dorazil k závěru, že je již nějaký moment po mně a v podzemí mi to sčítají za všechny ženy, kterým jsem utrhal křidýlka. A za nebohé, mnou ocizoložněné mouchy. Thymolinový klon z Eflekova rektálního vředu přichází odněkud, kde dělal jakousi dobu něco, zpět do hrůz Británie, aby vedl ostatní západošunkaře v jejich vypouštění bublin. A snaze o podrcení příznivců nekopálistů z Millwalu, samozřejmě. Sakra, ještě cigibrat mu zdechl, málem bych opomněl. A spoilerujme dále. V báru se vyzubí na buchtu, která by v podmínkách ostrovních zrůd aspirovala přinejmenším na miss hrabství, ta mu nečekaně podlehne (byť s kucima z firmy jinak zásadně neprcá, že), tlupu vyžraných stavebních dělníků donutí po prochlastaných nocích vyklusávat maratony a z nudy rozbije policejní mafii. Film má patu narvanou do hlavy, či přinejmenším do prdele. U Zelené ulice tripl: nikdy se už nevracej, downe, se snad nemůže pobavit ani podprůměrně (dokonce i v rámci kmene) inteligentní huligent z Ostravy. Hvězdička za vykozenou Kejsy v kanafasu. ()

psajko 

všechny recenze uživatele

Novější (béčková) verze filmu Hooligans. Souboj mezi chuligány kdo obsadí prvenství v jejich vlastní lize (Millwall vs. West Ham). Od druhé půlky už se z filmu stane typický street fighterský film, a to je to místo kam Scot Adkins alias Danny patří. Danny totiž ví jak rozbít pár hlav, hecnout svoji firmu a zamilovat se do nejhezčí baby v okolí. A jelikož všichni víme, že Danny je ten pravý vůdce, tak si zde dáme takovou tematickou píseň: I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air, They fly so high, nearly reach the sky, Then like my dreams they fade and die. Fortune's always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Za bojovou choreografiou stojí Joey Ansah, ktorý vo filme stvárnil postavu Victora. (Sufferer)

Reklama

Reklama