Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trápne banality života číhajú na každom rohu a dostanú ťa práve vo chvíli, keď to očakávaš najmenej. Tak, ako hrdinky v troch rôznych príbehoch. 
I. Zdravotná sestra Lise (Laila Goody) sa ocitne v nepohodlnej situácii, keď dostane za úlohu dozerať nad študentkou, ktorá stojí pred skúškami. Tie sa skomplikujú kvôli zanedbávaniu hygienických zásad u študentky a naopak, Lisinmu podvedomému 'prepínaniu' z rodného jazyka do angličtiny.
II. Postaršia uznávaná prekladateľka Grete (Ragnhild Hilt) sa nevie rozhodnúť, či má na žiadosť svojej editorky preložiť knihu, o ktorej nie je presvedčená a vnútorne jej neverí, a tak ohroziť svoju bezúhonnosť a integritu, alebo ju jednoducho odmietnuť.
III. Hlavné hrdinky, matka s dcérou, sa cítia ponížené svojimi príbuznými, ktorí sa rozhodli darovať im jeden milión nórskych korún. 
Som du ser meg je tragikomédiou o ľuďoch, ktorí to myslia dobre, ale v konečnom dôsledku nechcene ublížia jeden druhému. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde jen o navození drobných nepříjemností, jaké se v životě vyskytnou, podané utlumeně.(max.50%) ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Banální film o každodenních manipulacích. Člověk nechce být nezdvořilý, na něco kývne a dostane se do situace, která mu není za mák příjemná a neví jak z toho ven a přivodí si zbytečné tenze. Ale v podstatě jde o úplné ... ()

Reklama

Reklama

Reklama