Reklama

Reklama

Streetdance All Stars

Trailer 1

Dva kluci Ethan a Jaden vymyslí plán, jak vydělat balík peněz - chtějí založit taneční skupinu a zúčastnit se talentové soutěže s pohádkovými peněžními výhrami, které si mají v úmyslu odnést a použít na záchranu svého oblíbeného klubu před demolicí. A k tomu všemu chce ještě Ethan získat dívku svých snů. Problém je v tom, že Ethan neumí tancovat, Jadenovi rodiče účast na podobných akcích zakázali a zbylí členové jejich nové skupiny All Stars jsou zase naprosto nedisciplinovaní! Navzdory tomu se chlapci pokusí všechny překážky překonat. Začnou s přesvědčováním majitelky klubu Giny, aby jejich plánu dala šanci. Když už se chystá nastoupit demoliční tým, Ethan s Jadenem svedou boj s časem, aby se spolu se zbytkem party pokusili o nemožné... Mají v úmyslu dokázat, že pokud by zůstala všechna rozhodnutí jen v rukou dospělých, byl by to pěkně zpackaný svět! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skupina celkem malých dětí se rozhodne, pod vedením dvou kluků, že by se chtěli účastnit talentové soutěže, a to s tancem. I když to ze začátku vypadá, že by snímek mohl mít nějaký náboj navíc, liší se od ostatních podobných jenom tím, že ti tanečníci v hlavní roli jsou fakt celkem caparti. A to je celé. Nic navíc, nic skvělého, ani ty taneční kreace nejsou nijak převratné. Tance je zde obecně vůbec málo, takže moc ani nejde mluvit o tom, že se o taneční snímek jedná. Nuda a šeď. Ty děti to nakonec moc neoživí. To ale není jejich vina, za to si můžou tvůrci sami. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Všetky tie dance filmy v plienkach. Len bez strhujúcej hudby, s veľa černými, vypatlaným dejom atď. Za tú blondsku a záverečnú chorošku. 2 z 5 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama