Reklama

Reklama

Run

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Horor
Velká Británie, 2012, 7 min

Režie:

Mat Johns

Scénář:

Mat Johns

Kamera:

Mat Johns

Obsahy(1)

Psychopat vyhledá svou oběť, která se zdá být přátelská, jenomže pustit si ji blíže k tělu by se mu nemuselo vyplatit. (Michalek)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Spoveď sériového vraha, ktorý nepozná zľutovanie s nikým koho postretne. Nemôže. Je totiž hladný. Monológovo, pomerne depresívne vyrozprávaný príbeh muža, ktorý si nevie rady sám zo sebou. Gore či atmosféra síce nič extra, ale tú melanchóliu bolo cítiť až ku mne domov - 55% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady „zpovědí“ psychopatických vrahů, které za moc nestojí. Rádoby „dojemný“ příběh hodně pokulhává především díky svému zpracování. Výběr herců bych označil za dosti nešťastný – jediné co si skutečně zaslouží pochvalu, byl ten zvukový doprovod. U podobně laděných kousků je potřeba především pořádně zapracovat na atmosféře, napětí, emocích – jenže to se zde nestalo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chudáčik psychopat. On to predsa tak nemyslí. V podstate ide o nechutný snímok, ale nie vo svojom prednese, ktorý je na gore minimalistický, ale svojím kľudným až pokojným spracovaním. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Skvělý kontrast zvuku a obrazu, stejně jako toho, co je vyprávěno slovy, a co se skutečně děje. Tempo je přizpůsobeno tomu, aby to mělo ještě lepší dopad. Tohle je skutečně zajímavá forma, jakým je příběh vyprávěn. Ten sám o sobě, tedy příběh, nijak skvělý není. Forma jednou zvítězila nad obsahem. ()

Reklama

Reklama