Reklama

Reklama

Chvíle setkání

  • Francie Le Temps de l'aventure (více)
Trailer

Obsahy(1)

V rozpětí jediného dne se v pařížských ulicích odehrává příběh krátkého milostného vzplanutí, jehož obě strany jsou si vědomy, že nemá budoucnost, ale přesto se mu nebrání. Mladá žena romanticky sní o kariéře i o lásce, ale prožitek milostného setkání se starším cizincem jí přinese osvobození a novou sílu. V hlavních rolích okouzlující Emmanuelle Devosová a skvělý Gabriel Byrne. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

co k tomu říct? Je to vysloveně tuctový, ničím zajímavý příběh. Upřímně nechápu, čím Alix ten muž tak uchvátil, že ho musela vyhledat. Podle mého nebyl ničím zajímavy. Byl nudný stejně jako celý film, ještě začátek byl celkem nadějný, ale jak se ti dva potkali, tak to byla mizérie. Příběh skoro nijaký, emoce, které měl film zřejmě vzbuzovat a jimi k divákovi promlouvat, se ke mě nějak nedostaly, chemii mezi hlavními hrdiny jsem neuvěřil. Vysloveně slabý film, dvě hvězdy za Devos, která je stále krásnou ženou. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Bezradná, zmatená, zranitelná a krásná Alexis spolu s charismatickým Irem Dougem tvořili pár, kde fungovalo to těžce pojmenovatelné fluidum, které působilo na mě pocitově moc příjemně. Jejich chvilky, či okamžiky setkání měly kouzlo romantiky, kde se mezi nimi to jejich vzájemné jiskření a fungující chemie nedalo přehlédnout a vše se odehrávalo v té klasické francouzské atmosféře, která tyto momenty pochopitelně jen umocnila. Asi je to jeden z těch těžko popsatelných zážitků, který bude na každého působit trochu jinak a já se přiznám, že jsem byla určitě ovlivněná Gabrielem a Emmanulelle. A chválím kameru za spoustu nádherných záběrů, z kterých jsem byla nadšená. P.S. Pusu.........kdo viděl, tak ví..... ()

Reklama

Octavia 

všechny recenze uživatele

Tak ten příběh jsem nejenže nepochopila, ale mi i celou dobu lezl na nervy. Tak žena zjistí, že je těhotná, pár hodin se nemůže dovolat svému příteli, aby mu to sdělila, a tak jde a vyspí se s prvním, který se jí zeptá na cestu. WTF? Líbila se mi naopak ta mužská postava, jednoznačně gentleman, i když z počátku neměl moc zájem. ()

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

Jak všichni (nejen) v Evropě stárneme, stále častěji jsme krmeni sexuálním životem starší střední generace a její chuti po experimentování. Na KVIFF 2013 takovým snímkem byla Glorie zastupující ženskou populaci, a v tomto případě Le Temps de l´aventure jde o mužskou, zdá se, citlivější polovinu lidstva, byť je hlavní hrdinkou žena mladšího středního věku. Postavy sympatické, příběh (ne)snadno uvěřitelný, ale jako by kopírující reálný život. Tak se vytvářejí sny. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Režisér odvedl skvělou práci. Ať už vedením hlavní herečky, která předvádí opravdický herecký koncert, tak i líbivě zvládnutým vykreslením hlavních postav. Chvíle setkání je krásná francouzská romance se vším všudy a nemůžete si ji nezamilovat. Byrne sice trochu zestárl, ale stále je to pan herec a šarmu má na rozdávání. Ze začátku je zbližování s příběhem trochu vlažnější, ale jakmile začíná jiskra mezi herci doutnat, jde do tuhého a vy nebudete chtít, aby tenhle příběh kdy zkončil. Bonnell se předvedl. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu trvalo 7 týdnů. (Mertax)

Reklama

Reklama