Reklama

Reklama

Aquarela do Brasil

všechny plakáty
Rodinný / Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1942, 7 min

Režie:

Wilfred Jackson

Hrají:

Clarence Nash

Recenze (5)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Animák v rytmu samby. Kačer Donald a papoušek Joe Carioca z Brazílie se potkávají v tomhle animáku s nulovým dějem, ale jehož hudba a rytmus nenechá jediné nohy v klidu. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

No, vidíte, pak že se nedá namalovat písnička! Tato má skvělou, chytlavou, svěží melodii, které se občas nemohu zbavit, ale to mi nijak nevadí. Právem patří mezi mezi největší světové hity všech dob, alespoň pro mě, byť je melodicky velmi jednoduchá, v tom je její síla. Dlouho jsem si myslel, že pochází někdy ze začátku 50. let, ale Ary Barroso ji napsal už v r. 1939, takže tento film vlastně mohl na jejím základě vzniknout. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Skvělý videoklip z dílny W.Disneye. Objeví se silueta malíře se štětcem, štětec se dotkne papíru a pak pod jeho vlasem vznikají báječné obrazy plné nápadů - z banánů a kaňky se zrodí hejno tukanů, květy dostanou ústa a vytvoří sbor a masožravka, která lapila zvědavý hmyz, se promění v kačera Donalda! Ze všeho nejvíce se mi líbil škytající Donald v rytmu samby! Má slabost pro Disneye však způsobuje, že jsem si celý animáček pěkně užil. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Stejnou skladbu, jaká se zpívá v tomto animáku, ve kterém se především maluje, si vypůjčil Terry Gilliam do Brazilu... Sakra, ta samba málem dostala i mně:-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Slabšia epizódka filmu Saludos Amigos...hlavne vdaka hudbe, hudbe a skoro nič inému ako hudba. Donald sa velmi k slovu nedostane. 55% ()

Reklama

Reklama