Reklama

Reklama

Septic Man

Trailer

Obsahy(1)

Pracovník odpadních vod Jack (Jason David Brown) přijme zakázku v kanalizaci pod továrnou. V kanalizační stokách, které jsou plné kontaminované vody a dalších nelibých překvapení, zjistí kromě jiného, že návrat nebude jednoduchý. Uvězněn v kanalizační spleti začne podléhat nemoci z odpadních vod, která se bude na Jackovi projevovat. (Zetwenka)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (15)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Upřímě jsem to čekal daleko horší. Čekal jsem hovno což jsem v podstatě dostal, v tomhle filmus e to hovnama jen hemží ale film ušel. Příběh je stupidní a herci snad víc přehrávat ani nemůžou, ale ve své podstatě jsem se bavil. Cook je zvláštní režisér jeden film dobrý, druhý debilní, tohle je ten celkem dobrý. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ňamkový film, kdy by už v úvodní scéně s ženskou na míse měl divák zbystřit a rozhodnout se, zda do toho půjde. Jack přijme zakázku v kanalizaci pod starou továrnou. Dostane slušnou finanční zálohu dvacet tisíc dolarů a dalších osmdesát tisíc po splnění úkolu. Vydá se tedy do systému kanálů, aniž by tušil, že návrat nebude jednoduchý. Uvězněn pod zemí začne podléhat nemoci z vody, v níž plave ledacos včetně mrtvol. Snímek připomene Mouchu (dojde i na snový porod) a japonskou Guinea Pig: Mermaid in a Manhole. V závěru si pak nelze nevzpomenout na Toxického mstitele. Solidní práce maskérů je největším kladem filmu, který sedne málokomu. Mě pobavil a rychle mi utekl. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No načo sa ten idiot do toho kanála trepal. Dobre mu tak. Samozrejme mu nikto nepomohol a tak musel pobudnúť pár dní v kontaminovanej vode obklopený mŕtvolami. Bola len otázka času, kedy sa začne premieňať na peknú kreatúru. Nebude to podľa mňa veľmi divácky vďačný film, a dokonale nechutnej Thanatomorphose to samozrejme nesiaha ani len po členky. Aj tu sa síce našlo zopár nechutností, ale ja som si pritom pokojne papal syrovú pizzu a nevyviedlo ma to z miery ani na sekundu. Prostredie a mŕtvolky potešili, štipka gore taktiež, najviac však vyzdvihujem prácu maskérov, ktorí sa tu teda vyšantili poriadne. Druhá vec je však to, či niekoho môže baviť dívať sa hodinu a pol na jedného paka v kanále. Stereotyp a nuda - to je najväčší problém tohto snímku. A význam tých dvoch pošahaných bratov som už nepobral vôbec, asi ich tam režisér dal len tak, aby reč nestála (a aby to bolo aspoň kúsok "akčné"). Záver sklamal. Keby sa ten týpek zaživa rozložil, na tú tretiu hnisavú "kvapku" by mi to pravdepodobne stačilo. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna vám prozradí, o čem to celé asi bude. Jasně, o sračkách. A taky o zvratkách. Těžko stravitelný bude tento film pro mnohé diváky ale i z jiných důvodů. Disponuje nejen pomalejším tempem a v druhé polovině lehkou monotónností, ale hlavně paranoiou a silnou klaustrofobickou tíživostí. Navíc poměrně depresivní, bez špetky humoru. Ve výsledku nakonec žádná bomba, ale masky od "Gore Brothers" si tu hvězdu navíc rozhodně zaslouží. A o čem že to (kromě sraček) taky je? Aby zachránil město před prudce kontaminovanou vodou, rozhodně se Jack "Septic Man" pročistit podzemní nádrž s jedovatými splaškami. Že za to ten balík peněz nestojí, zjistí hrdina velmi brzo - uzavře se mu jediný vchod, umožňující cestu ven. Od té doby tráví veškerý čas nacházením rozkládajících se mrtvol a propadáním se do čirého šílenství. Společnost mu budou dělat pouze krysy a dvojice psychopatických bratrů... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na film o tom, jak jeden spadl do kanálu a vykvet, se fakt asi není potřeba dívat. Co tím jinak celkem šikovní autoři chtěli říct, záhadou mi zůstává. Contracted nebo Thanatomorphose dokázaly díky normálnímu prostředí aspoň zahnusit, ale toto fakt nechceš. 20% dávám za slušnou filmařinu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama