Reklama

Reklama

Po vraždě svých rodičů je dospívající vlkodlak Cayden nucen bezcílně bloudit světem. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné Angeliny... Když se oblíbený student střední školy Cayden Richards probudí z děsivé noční můry, zjistí, že to nebyl žádný sen... Mění se totiž v cosi podlého, nepředvídatelného a divokého. Cayden, který je po vraždě svých rodičů nucen bezcílně bloudit světem, se pokusí dobrat pravdy o tom, kým skutečně je. V odlehlém horském městečku Lupine Ridge narazí na sobě podobné jedince, včetně krásné mladé Angeliny, která je lapená mezi dvěma starověkými klany "vlkodlaků". A když Cayden konečně odhalí šokující pravdu o svém původu, uvědomí si, že existuje jen jediný způsob, jak ženu svého srdce zachránit - strašlivý boj na život a na smrt se silami ještě zlověstnějšími, než si kdy dovedl představit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nevím kdo a proč dal k Wolves přídomek "horror", ale asi to byl naprostý mimoň. Wolves je zoufalý pokus o temně romantickou fantasy pro mládež s přihlouplými až dementními dialogy a dějem, ale určitě ne horror. Prostě jeden týpek namísto toho, aby v pubertě dostal akné, se změní ve vlkodlaka, narazí si jednu pěknou čistokrevnou vlkodlačku, zdecimuje nepřátelskou smečku podvraťáků i s jejím alfa samcem a pak je konec. Takže se na to snad ani radši nekoukejte, pokud tedy nejste zhulení, nebo nemáte hodně perverzní smysl pro humor... Nebo snad měla být tahle mozkorvoucí šílenost nadsázkou a parodií? Nevím nevím, nezdálo se mi, spíš je to opravdu jen neuvěřitelný scénáristický potrat. Tak neuvěřitelný, že nad ním zůstávala držka otevřená i mně, milovníkovi kýče, nevkusu a mozkových klystýrů. Ale přesto dám jednu za Momou a McHattieho a druhou za vydatnou (i když nejspíš nechtěnou) zábavnost. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý odvar dalšího teenagerovského vlkodlačího příběhu o zjišťování své pravé identity a záchrany dívky svých snů před spáry bezcitných vlkodlaků. Vypadá na další snímek využívající současné popularity takovýchto filmů, ale bohužel díky své jednoduchosti a levnosti nemá čím zaujmout a nadchnout. Plytký příběh bez patřičné sounáležitosti a (snad) ani bez očekávané romance. Ke konci to sice trochu zachraňuje finální souboj, ale pecka to rozhodně není. Sem tam při rvačkách krev vystříkne, jenomže ani to jistou ponurost nijak nezachrání. A co se týče masek, také žádná výhra. Inu, pro velmi mladé diváky postačující, pro ostatní nelze jinak než doporučit se poohlédnout po něčem daleko lepším. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Získal jsem pocit, že nikam nepatřím........... Scénář má obrovské díry a vyprávění hlavního hrdiny z pohledu třetí osoby má mnohdy nesmyslný obsah. Někdy jsem mu ani nerozuměl. Kamera obyčejná, hudba za moc nestojí a herecké obsazení totálně neznámé. CITÁT - Sakra, už jsem ti vykecal dost.......... Vlastně mě to moc nebavilo a dokoukal jsem to jen z krajním odporem. CITÁT - Dát se sežrat vlkodlakem, to jak Halloween............... Dvě hvězdy za některé povedené scény, krásné masky a pár dobrých triků. CITÁT - Skuteční vlci zabíjejí jen pro potravu a v sebeobraně............... ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu zdejší nenávist k tomuhle snímku protože aby to nemělo ani 30% to je docela k smíchu, ale tak každej podle svého a já se bavil a to dobře. Že to nebude krvavá řežba to bylo jasné už z traileru, ale že by to mohla být zábava to bylo z traileru jasné taky a ona to zábava byla. Postavy mi sedly hlavně Wild Joe a samo Momoa, přítelkyně hlavního hrdiny byly sexy (obě dvě) a děj v malém městečku prolezlém vlkodlaky mě chytnul. Film si na nic nehraje a ani chvilku nenudí takže bych tomu napálil čtyři hvězdy, ale když to tady každej splachuje do odpadu a navíc mám k smrti rád vlkodlaky tak nadhodnotím a dám plnej počet a komu se to nelíbí, toho pokoušu hauuuuuuu !! ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

No co si budeme podívat. V posledních pár letech je tohle mezi filmy s vlkodlačí tématikou docela nad průměr a to je trochu smutné. Sice je tam nudná romantická zápletka, kterou bych klidně vynechal, ale na druhou stranu použili pravé kostýmy, místo toho, aby to celé udělali digitálně, což ale neomlouvá to, že si na nich klidně mohli dát trochu víc záležet. A v poslední řadě jsem se trochu podivoval v čem, že si to všem je Momoa ochotný zahrát :D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském městě Toronto v provincii Ontario. (Terva)
  • Približne v 5. minúte si Till siahne na hlavu po strihu vždy inou rukou. (Johnny.ARN)
  • Režiséra druhého natáčecího štábu na filmu dělal Bradley James Allan, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Brad Allan. (Rominator)

Reklama

Reklama