Reklama

Reklama

Jednadvacetiletá Lamb Mannerheimová si poté, co přežije pád letadla, začne uvědomovat, že svět je mnohem větší, než její rodná bohabojná Montana. Vyzbrojená tučnou sumou z pojistného a seznamem hříchů se vydává napospas pokušení – kam jinam než do Vegas. S očima dokořán se tahle nevinná dívka potápí do omšelých barů a temných zákoutí hříšného města. Za pomoci několika nových přátel tak Lamb zjistí, jak přežít nezvyklé dobrodružství, a okusí význam skutečného života. (HBO Europe)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (26)

Dale 

všechny recenze uživatele

Začiatok v kostole je perfektný, ešte aj úvod v Las Vegas vyzerá solídne, no odkedy sa dá hlavná hrdinka do partie s Octaviou Spencer a Russelom Brandom, tak začína neskutočná nuda sprevádzaná kopou prázdnych rečí. Na to, že chcela porušiť všetky pravidlá jej silne náboženského sveta a zažiť naplno, čo je skutočný život, tak väčšiu zábavu si viem predstaviť aj v nedeľnej škole v jej kostole ako to, čo zažívala vo Vegas. Je veľa filmov o Vegas, no toto je určite ten najnudnejší. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Mě na tomto snímku nepřišlo evidentně zajímavé vůbec nic, protože jsem si mezi sledováním stihla udělat manikúru, nachystat svačinku na praxi a nezapsala jsem si ani jednu jedinou poznámku v rámci sledování, což se mi nestalo snad nikdy. Buď si poznačím boží věci, nebo naopak trapné.. tady nebylo vůbec nic ani z jednoho soudku. Naprosto nijaký film o ničem. 1* za herecké obsazení. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale na Russellovi Brandovi je prostě něco, co mu vždycky sežeru. Možná je to ten jeho hlas, britský původ, který kontrastu s tím, že vypadá jako americká rocková hvězda. Nevím. Prostě se ale na něj dobře kouká, a to i v takové průměrné komedii s "vážným" poselstvím. Je trochu škoda, že se vás film v závěru snaží tím poselstvím umlátit. Zase si říkám, že je docela fajn, že to není jen tupá romance, i když toho happy endu se stejně dočkáme. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Trestuhodne zahodený námet na skvelý príbeh. Tým najhlavnejším problémom bolo to, že sa snažili nasilu, aby to žánrovo zapadalo do toho štýlu komédie, ale to bola chyba! Takýto námet je ako zrodený pre výbornú drámu, ktorá by v prípade lepšieho scenára mohla sláviť oveľa väčší úspech. Začiatok bol veľmi sľubný, no po príchode do Las Vegas a tej túžbe "žiť" to akosi celé upadlo do podpriemernej sféry. Veľká preveľká škoda. Toto malo rozhodne na viac. No nebolo to najhoršie, takže dávam tomu 3*, hoci o nich nie som vôbec nejako pevne presvedčený. Ale aj tak si stojím za svojim, že toto bol žánrový omyl (navyše film mal len veľmi málo okamihov, ktoré vyzneli aspoň trochu komicky). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si říkal, že tahle komedie by mohla bejt z toho zástupu, co tady je kritizována, ale ve skutečnosti se u ní divák vcelku dobře pobaví. Nestalo se. A to i přesto, že Julianne Hough v roli Lamb Mannerheim započne svůj herecký výkon vcelku slušným výbušným monologem uprostřed kostela o tom, jak přežila pád letadla, zkasírovala invalidní důchod a pod nátlakem očí z celého kostela rozjela tisícero nadávek na téma, jakej je Bůh sráč, a že vlastně vůbec neexistuje. Po vcelku vykřičeném monologu se uklidnila, strčila do kapsy zlatou kreditku a odcestovala do Las Vegas, aby si ten život trošku užila. Bohužel tento film natočil nějaký uvědomělý Američan a tak dobře rozjetou pařbu utnul v momentě, kdy v duši našla Boha a zjistila, že utratit všechny prachy v Las Vegas není úplně dobrej nápad. Škoda. Russell Brand by jí s tím určitě uměl pomoct. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoli Lamb (Julianne Hough) tvrdí, že pochází z Montany, je viděna, jak sedí na pláži s bílým pískem, zřejmě na pláži u oceánu. Montana žádnou takovou pláž nemá, stát se nenachází nikde poblíž oceánu. (Johnny.ARN)
  • V klubu, kam Loray (Octavia Spencer) vezme Lamb (Julianne Hough), Lamb řekne, že si jde pro vodu. Jde k baru a objedná si vodu. Pak se ale ukáže, že stojí se sklenicí něčeho, co má barvu coca-coly. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama