Reklama

Reklama

Toy Story: Strašidelný příběh hraček

(TV film)
  • USA Toy Story of Terror! (více)

VOD (1)

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO Europe)

Recenze (54)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Andy si bere své oblíbené hračky na všechny výlety, a tak se stane, že musí všichni strávit noc v zapadlém motelu. Filmovými znalci je sice prorokováno, že zapadlé motely jsou tím pravým místem pro různé šílence, uchyláky a jinou verbež, ale žádná z hraček netuší, že v tomto motelu je nebezpečno i pro ně. Pokud ale budou držet pohromadě (jako vždycky), tak se jim podaří celému nebezpečí vyhnout (jako vždycky)... Tento kraťas ze série Příběhu hraček sice nepřináší nic nového - až na začátek, kdy jsem tak nějak věřil, že přece jen nepůjde o pohádku, ale něco mnohem temnějšího, leč marně. Tvůrci se nechtěli obrat o dětské publikum, a tak se rázem film změnil v tradiční hračkárnu. I přesto se, stejně jako na další filmy či kraťasy z této série, na filmeček dobře kouká a nemůžu říct, že bych se nebavil. Bavil.. jen škoda že mi není o třicet míň, pak bych přidal i 5 hvězdičku.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Angus MacLane | Hudba: Michael Giacchino | Štúdio: Walt Disney, Pixar | Ocenenia: Annie Aw - Animácia, Réžia, Scenár. Spolu - 6 výhier a 10 nominácií || Svižný krátkometrážny animáčik, ktorý sa drží svôjho názvu asi len tretinu metráže, potom sa to premení na klasickú Toy Story rozprávku o "dostať sa z bodu A do bodu B". Nič to ale nemení na tom, že je to jeden z tých podarenejších krátkých príbehov. 75% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Reklama

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Toy Story vždy byla moje neodmyslitelná srdcovka z mládí, ale až teď jsem čirou náhodou na této bohapusté stránce narazil na tento kraťas, který vypráví Příběh hraček v horroru :O no, teda až asi do poloviny, potom se děj přepna na klasickou "Escape from weird guy" záležitost, se kterou jsem už dávno obeznámen z předchozích dílů, ale to na kvalitě snímku určitě nic neubírá. Každopádně, rozhodně tuto pěknou krátkometrážní věcičku doporučuji, hlavně lidem, kteří stejně jako já chtějí nějak oblafnout „hlad“ po Toy Story 4, jenž snad vyjde v roce 2019, jak bylo předpovězeno. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Podle názvu a plakátu bych čekala strašidelnější podívanou ve stylu halloweenských epizod "Simpsonových", ale v tomto kraťasu se dočkáme obdobného příběhu jako ve druhém celovečeráku o Woodym a Buzzovi. Pohodička na jedno zhlédnutí, která pobaví hlavně v detailech (mě dostala zvracející PEZ figurka ;)). ()

Vonter 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je silný kafe. Čekal jsem ledacos, ale takhle strašidelné Toy Story plné strašlivých slintajících zelených příšer, ukousaných končetin a psychických traumat, to mě absolutně odrovnalo. Ještě teď se celý klepu, už třikrát jsem si měnil slipy a jednou celou teplákovku. Jen pro silné nervy a rozhodně nepouštět dětem! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Na vstupních dveřích motelu je nálepka s logem Buy and Large „BnL“ z filmu Wall-E (2008). (KGBelik)
  • Ve scéně na hřbitově v úvodní sekvenci Betsy padá na náhrobek s nápisem „RIP Simon J. Palladino – státní úředník s jedinečnou vizí“. Simon J. Palladino byl tajnou identitou Gazerbeama, superhrdiny s laserovým viděním v Úžasňákovi (2004). (KGBelik)
  • Děj filmu se zprvu až příliš podobá dalšímu hororu Identita (2003), ve kterém hraje hlavní roli John Cusack. Přičemž v tomto krátkometrážním animáku nadabovala jednu z hlavních postav (Jessie) Johnova starší sestra Joan Cusack. (PlayEasy)

Reklama

Reklama