Reklama

Reklama

Zásilka

(festivalový název)
  • Austrálie Cargo
Krátkometrážní / Drama / Horor
Austrálie, 2013, 7 min

Ve světě zombie těžko zachránit sebe samotného. Když však máte malou dceru, její život je pro vás tím nejdůležitějším. (Michalek)

Recenze (71)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sedm minut napětí a dojemné lásky otce ke svému dítěti ... věděl co se z něj stane, přesto v sobě našel poslední zbytek sil se s tím prát a pokusit se pro maličké zajistit bezpečí ... uff...... (po napsání tohoto komentáře ještě dlouho sedím s upřeným pohledem na úvodní fotku, v mysli to co jsem právě viděla a snažím se zadržet dojetí) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ach zase ty zombie…Říkal jsem si, ale popravdě i já byl tak trochu „dojat“ z toho, jak to Australani tentokrát pojali. Sice jsem u toho nebrečel, ale otcovská láska a strach z osudu malé dcerky zapůsobil trochu i na mě. Určitě nejsem zklamaný z toho, že všechno neskončilo menší krvavou svačinkou, ale i přesto všechno to jinak než na lepší průměr nevidím. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Takýto štýl zobrazovania rodičovskej lásky nemusím, no bolo to pekné. Stále nechápem tú posadnutosť nemŕtvymi a nutnosťou ich zabíjať, nech sa jedná aj o vášho príbuzného. Nechápem vyžívanie ľudí sa v morbídnostiach, ale dobre, beriem to ako podarené, aj keď mi nie je jasné prečo tam to dieťaťa nenechal a išiel s ním, aj keď tušil, čo sa z neho stane, pretože to kľudne mohlo skončiť aj inak. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Sci-fi obecně mám velmi rád, ale zombie tématiku zrovna nevyhledávám. Přesto jsem se nechal zlákat vysokým hodnocením a krátkou stopáží (maximálně přijdu o sedm minut života) a na Cargo se podíval. Musím říci, že jde o povedené dílko. Výborný nápad, dobré provedení a slušná gradace vás těch sedm minut v napětí jistě udrží a vy nebudete litovat. Jen vím, že teď už je pro mě naprosto zbytečné se dívat na plnohodnotný film (Cargo, 2018), který právě vzniká, a který ten výborný nápad roztáhne ze sedmi na více než sto minut. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Niečo tak emočne krásne a dojemné som už dávno nevidel. Láska k dieťaťu nepozná hranice. Ani smrť ju neprekoná. Mal som možnosť pozrieť už mnoho zombie filmov, ale ani jeden s takto originálnym námetom, som z toho hotový, neskutočné. Tento kraťásek si zaslúži celý film. Možno niekto bude namietať, že ide o hru na city, ale podľa môjho názoru, v dnešnom pretechnizovanom a pragmatickom svete človek podvedome hľadá práve to, aj keď sa to ostýcha priznať. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se dostal do finále australského festivalu krátkometrážních filmů Tropfest Australia 2013. (xFelix)

Reklama

Reklama