Reklama

Reklama

Abandoned Mine

  • USA The Mine (více)
Trailer

Obsahy(1)

Halloweenská noc právě nadešla a pětice přátel se ji rozhodne strávit poněkud odlišnějším způsobem, než většina mládeže a jejich vrstevníků. Žádné sladkosti, žádná párty v kostýmech, ale jejich cílem se stane starý opuštěný důl, který má podle pověstí velmi pochmurnou minulost. Žertíky a dobrá nálada však velmi záhy vezmou zasvé, protože toto ponuré místo zřejmě skutečně skrývá něco děsivého. Něco, co prověří jejich psychiku i vůli přežít… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pätica mladých sa na Halloweensku noc vyberie do miestnej, údajne prekliatej bane, kde sa na vlastnej koži presvedčia o tom, že na tunajších strašidelných historkách môže byť aj trochu pravdy. Vzhľadom k tomu, že sa primárne jedná o detský / rodinný film, ktorý je dokonca viackrát uvádzaný iba ako mystery adventure a nie ako horor, tak sa od toho niečo desivé snáď ani očakávať nedá. A hoci ma to teda akosi nemalo moc čím potešiť (ale ani naštvať), vcelku to ušlo a na mladších divákov to možno zapôsobí aj viac. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Ona je to v podstatě děsná kravina (o partě kamarádů, kteří se vydají o Halloweenu tábořit poblíž opuštěného dolu, kde údajně straší) se spoustou demence a nasíracích momentů, odehrávající se v jednotvárném prostředí s nesympatickými herci a ten závěrečný plot twist to taky moc nevylepšil - vlastně jsem na to koukal jenom kvůli Alexe Vega a ta se mi tady taky jediná líbila. Přes všechny zmíněné nedostatky mě to ale dokázalo docela zaujmout a vlastně i trochu vyděsit, protože já na horory běžně nekoukám. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když už nadešel ten čas tolik opěvovaného lidového svátku Halloweenu, nebylo od věci, pustit si něco na dané téma. Většina lidí jistě sáhne po nějakém tom díle známé hororové série, ale já jsem dal přednost nepříliš známému kousku. Čehož jsem následně šeredně litoval. Černá čísla na internetu hovoří jasně a pravdivě! Jde o neskutečně špatný film, jehož vznik byl snad jen nejapným žertem jeho tvůrce. Protože těch pětadevadesát minut je opravdovou ztrátou času, který šel využít úplně jinak a mnohem lépe. Máme zde pětičlennou skupinku nepříliš sympatických postav, které nám polezou na nervy téměř po celou dobu trvání filmu, nebo alespoň po dobu svého filmového „žití“. Jeden by očekával, že ponuré důlní prostory jsou tím správným prostředím k navození alespoň trochu snesitelné atmosféry, ale to by se tohoto musel ujmout někdo jiný. První polovina filmu je neskutečně nudná a ani ta druhá neoplývá výraznějším množstvím momentů, které by vám alespoň na malou chvíli uvízli v paměti. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem, vážne nechápem, na kieho boha toto vzniklo. Žiadna atmosféra, žiaden strach, žiadne vraždy, žiadne gore, žiadne ľakačky, akurát musím pozerať na skupinku idiotov, ktorí celý film pobehujú po jednej bani, a pritom sa tam aj tak hovno deje. Akože nezvyknem nadávať na režisérov, ale ten Chamberlain je úplný chuj. Pretože keď už mám dostatok finančných prostriedkov na to, aby ten "horor" nevyzeral ako totálne amatérske home video, a rozhodnem sa dej filmu situovať do takého atmosferického prostredia, ako sú podzemné tunely, tak sa kurva aspoň trochu posnažím, aby sa na to minimálne dalo pozerať, a určite nenakrútim takú nezáživnú a nudnú kokotinu pre teenagerov (alebo ktovie pre koho, pretože ani tí pri tom podľa mňa dlho nevydržia), v ktorej nie je absolútne nič, čo pripomína horor. Takže ak čírou náhodou od toho niekto čaká ďalší Descent, nech rovno zabudne, pretože tuto "vydesia" max. tak lietajúce netopiere, holčina, ktorá odhryzne kryse hlavu, prípadne ukňučaný chudáčik, ktorý sa v tom úzkom tuneli omylom zasekne. Po dlhšej dobe film, ktorý ma urazil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zklamalo na plné čáře, těšil jsem se na béčkové překvapení a místo toho jsem dostal film na který jsem druhý den zapoměl. Nevím o co se tvůrci snažily ale tohle se jim nepovedlo, celý ten duchařský příběh je hodně slabej a divnej a ty pokusy na konci o závěrečnej twist byl spíše k smíchu. Herecky film dopadl tragicky a nepomohla tomu ani Vega která patřila mezi nejznámější herečky v tomhle filmu ale zdálo se mi že hraje nejhůře.Krev tu prakticky nebyla a i tak vypadala až moc průhledně a atmosféra která film mohla zachránit byla nulová. Průser. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama