Reklama

Reklama

The Mistake

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor / Thriller
Austrálie / USA, 2012, 4 min

Režie:

Bryan Moses

Scénář:

Bryan Moses

Obsahy(1)

Dívka se jednoho dne probudí v posteli vedle ne zrovna pěkně vypadajícího muže a pomalu se jí začiná vybavovat, jak se tam vlastně dostala. V hlavě ji probíhá jen jedna myšlenka - jak se odtamtud dostane. Nemá to ale nijak jednoduché, protože její ruka je uvězněna pod spícím mužem, a tak začíná veliké "drama". (anyonecek)

Recenze (18)

Adam Bernau odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z drobných zábavních výrobků provázejících zdegenerované otroky kratší či delší fází zbytečné cesty od školky k důchodu. Nesouhlasím s Aelitou: Tato debilita je zcela neúchylná a autor naprosto vpořádku. Nicméně další kapku z moře vtipných sraček prosím už ne. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Opravdu některé po zhlédnutí tohoto kraťasu napadají slova jako "dávicí reflex", "nechutné" či "nesadol na žalúdok"? Human centipede na vás! :D Tenhle filmeček průměr. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, Australané zase pobavili. Sice nejde o žádnou pecku na poli originality, ale na zabavení necelých pěti minut to stačí. Úplně jsem soucítil s tou holkou (něco podobného moc dobře znám…), super byli flashbacky – to musela být parádní kalba – to co následovalo no comment. Klidně to mohlo být ještě delší. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Těžká rána opilcova. Ještě, že se u mě někonají. Dobré zkloubení mrazivosti, nechutnosti (spíše tedy znechucenosti) a humoru. On ten humor někdy je mrazivější, než se zdá. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Radšej takto, ako by som sa mala ,,pochváliť,, svojím zazobaným kamarátkam pičk@m, že som si to užila ( a to fakt náramne ) s vyše 100 kilovým prascom. Ale ženy majú aj tak svoj brain. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu nechutné a ke konci ještě nechutnější krátkometrážák. Doporučuji pouze pokud se chcete odradit od večerního chození do ledničky nebo pro zbavení jakékoliv chutě k jídlu. ()

Aelita odpad!

všechny recenze uživatele

Co To Je? Kritika mužů nebo kýžený důkaz hlouposti žen? Osobně si myslím, že to je důkaz toho, že autor této úchylné debility je zralý pro léčení hlavy i duše. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Originálne. Stále sa presviedčam, že som ešte ani zďaleke nevidel všetko. Odrezať si ruku sponkou do vlasov, tak to už áno. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Z toho plyne, že vždy noste na jakoukoliv párty sponku do vlasů, aby jste se následující ráno vyhnuli každému problému. ()

Reklama

Reklama