Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté 1. oddělení jsou povoláni k případu vraždy ženy, která se příležitostně živila jako zlatnice. Krádež šperků zřejmě také byla motivem násilného činu. Pachatel použil hned několik vražedných mechanismů. Jako by si nevěděl rady, jak svou oběť usmrtit. Komu mohl stát lidský život za pár řetízků? Adélin citlivý přístup zásadně přispěje k vyřešení případu. (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E.Maximová byla famózní. S O.Vetchým si zahrála v krimi-filmu na ČT už podruhé, v r.2017 (premiéra 1.dílu na ČT 1 byla 12.března 2017) hrála v 3-dílné kriminální minisérii Spravedlnost dceru kriminalisty, která zabila prominentního soudce. Jejího otce, který nejdřív zamete stopy vedoucí k jeho dceři, poté stojí v čele týmu,vyšetřující soudcovu smrt, hrál právě O.Vetchý .  *** Je s podivem, že v tomto dílu (jako vedlejší dějová linka) je také okrajově zmíněná cikánská-pardon,romská-kriminalita ... . Že by samozvaní "ochránci práv menšin"(etnických,sexuálních,muslimů, pro legalizaci eutanazie, pro legalizaci pedofilie+hebefilie+zoofilie a dalších neomarxistických zhovadilostí=svinstev) zaspali s hysterickou kampaní proti rasismu na obrazovce veřejnoprávní ČT ? Možná si toho - zatím - nevšimli .... :-) . ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S novejma postavama od začátku nemám problém, co mi ale už vážně vadit začíná, tak ta afektovaná nasranost Vetchýho. Vždyť on už pokaždý celej díl akorát proječí. Takhle drsnej měl bejt v Žižkovi, když mu chtěli zabít syna, a ne když Loj přijde o berlích... Jinak souhlas s tím, že Korejs si sérii krade pro sebe. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JO  příběh  dobrý  ,  jen  mi  začíná  lézt  na  nervy  ,  trochu ,  Kozák .  Často  řve .  Snad  to  takhle  nechodí ,  jinak by  to  bylo  brutááál .  A  KOREJS  jde  pomalu  do  formy .  Tož  dobrééé .  A  Sršenˇ   také  dobré .  Takže   * * * a půl * .  Jo   a  Elizaveta  solid  výkon  ,  no  a  občané  -  more  ,  jako  když  ze  života .  Solidně  lhali  až  do  konce .  Tedy   skoro  .  Těším  se  na  další  díly  jaké  budou  .  Zatím zduř . ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že jsem k domácí seriálové a obzvláště detektivní tvorbě trochu předpojatý, přesto bych si stál za názorem, že snaha o lidskou autenticitu v hereckých projevech je značně toporná a příliš chtěná. Ano, dívat se na Případy... poměrně bezbolestně dá, určitě to není špatný seriál, ale ani nijak zvlášť dobrý, navzdory obsazení, rozhodně ne tak, jak by mohl.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozmohl se nám tady takový nešvar ... mezi podezřelými tvářemi se na minutu objevila jedna známá seriálově zavedená tvář a hle je to nakonec i pachatel. Hrozně okatý, ale díl, který šlape a definitivně jsem si zvykl na nové tváře, ale ten přerod Vetchýho do Korejse v přehrávaném módu začínám nést těžce. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Dům, kde došlo k vraždě, se nachází na adrese Škvorecká 1931/5 ve Strašnicích. (sator)
  • Natočeno podle skutečného případu z roku 2014. Za brutální vraždu šperkařky v Praze dostala Martina Moláčková 17,5 roku vězení. K činu se nepřiznala. (sator)
  • Státní zástupkyně Anna Švihlíková (Sabina Remundová) se směje vyšetřovateli Netíkovi (Juraj Loj), že chodí jako Peyrac. Jedná se o narážku na knižní a filmovou postavu toulouského hraběte Joffreyeho de Peyraca, vystupujícího v sérii o „Angelice“ autorky Anne Golon. (PenelopaW)

Reklama

Reklama